HomeUpdatesΗ Uber διευκολύνει την εύρεση του ride σας στο αεροδρόμιο

Η Uber διευκολύνει την εύρεση του ride σας στο αεροδρόμιο

Σήμερα, η Uber παρουσίασε μερικά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά προϊόντος που διευκολύνουν τον εντοπισμό του ride σας στο αεροδρόμιο.

uber ride
Η Uber διευκολύνει την εύρεση του ride σας στο αεροδρόμιο

See also: Uber: former employee "stole" $160k

Η εταιρεία μεταφοράς με αυτοκίνητο ανακοίνωσε την προσθήκη βήμα προς βήμα οδηγιών στην εφαρμογή της για να καθοδηγεί τους χρήστες στους πολυσύχναστους αερολιμένες, κατευθύνοντάς τους από την πύλη τους κατευθείαν στην τοποθεσία παραλαβής ου Uber. Οι νέες οδηγίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 30 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο, περιλαμβάνουν φωτογραφίες που εμφανίζουν αυτό που θα δείτε στο αεροδρόμιο καθώς πλοηγείστε στη διαδρομή σας.

Για να μειωθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση και ο χρόνος αδράνειας των οδηγών στο πεζοδρόμιο, αυτή η ενημέρωση όχι μόνο βοηθά τους επιβάτες να βρουν τον οδηγό τους, αλλά και τους επιτρέπει να το κάνουν γρήγορα. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε πολλά από τα βασικά αεροδρόμια των ΗΠΑ, όπως τα John F. Kennedy, LaGuardia και Newark Liberty που βρίσκονται όλα στη Νέα Υόρκη, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Los Angeles, το Διεθνές Αεροδρόμιο του San Francisco, το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

“Η νέα μας σειρά προϊόντων και λειτουργιών θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τα επερχόμενα ταξίδια σας και να κάνετε τα ταξίδια σας στο αεροδρόμιο πιο ομαλά από ποτέ”, είπε η Jen You επικεφαλής του προϊόντος της Uber.

See also: The Uber app has integrated Apple CarPlay

Η Uber (UBER) ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη μιας νέας λειτουργίας: μια εκτίμηση του χρόνου περπατήματος, για να βοηθήσει τα άτομα να προγραμματίσουν ακριβώς πότε θα πρέπει να καλέσουν το ride τους μετά την αποβίβαση. Επιπλέον, η εταιρεία επέκτεινε την προσφορά Uber Reserve, ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν κρατήσεις για Flights, hotels και διαδρομές ταυτόχρονα – έως και 90 ημέρες πριν! Αυτό καθιστά ευκολότερο από ποτέ τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν ταξίδια με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

See also: Uber: What the new revamped app brings

Η κίνηση έρχεται λίγο πριν από την πολυσύχναστη περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών και αφού η Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών είπε τον περασμένο μήνα ότι προετοιμάζεται για υψηλότερο όγκο επιβατών, καθώς οι ταξιδιωτικές τάσεις αρχίζουν να επανέρχονται στα προ πανδημίας επίπεδα.

Η Uber έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μετακινούνται στην πόλη, παρέχοντας υπηρεσίες μεταφοράς κατά παραγγελία σε ανταγωνιστικές Prices, διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφαλείας τόσο για τους επιβάτες όσο και για τους οδηγούς της. Είτε ταξιδεύετε μέσα στην πόλη είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι μεγάλων αποστάσεων, η χρήση μιας υπηρεσίας κοινής χρήσης διαδρομής uber εξασφαλίζει ότι θα φτάσετε εκεί που θέλετε γρήγορα και με ασφάλεια – και όλα αυτά από το smartphone you!

Source of information: edition.cnn.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS