HomeUpdatesMicrosoft streamlines business operations with new AI tools

Microsoft streamlines business operations with new AI tools

Η Microsoft προσπαθεί να εξορθολογήσει τις επιχειρηματικές λειτουργίες με την εισαγωγή εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης (AI) αιχμής για να κάνει τις εργασίες λιγότερο χρονοβόρες.

microsoft ai
Η Microsoft θα εξορθολογήσει τις επιχειρηματικές εργασίες με νέα AI εργαλεία

Αυτή τη Δευτέρα, η Microsoft έφερε την επανάσταση στο εργαλείο ανάπτυξης Power Platform και στο Dynamics 365 ενσωματώνοντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης τύπου ChatGPT, σύμφωνα με το Reuters. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, τόσο το Power Virtual Agent όσο και το AI Builder θα διαθέτουν πλέον την εξελιγμένη καινοτομία GPT large language model (LLM) της OpenAI.

Τεχνολογικοί τιτάνες όπως η Alphabet and the Baidu έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν την τεχνολογία της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης στις πλατφόρμες τους. Αυτό έρχεται μετά από μια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη συνεργασία μεταξύ της OpenAI και της Microsoft στις αρχές του 2023 που απέφερε δισεκατομμύρια δολάρια.

See also: Astronaut photographed impressive aurora around Earth

The Power Platform της Microsoft είναι ένα απίστευτο εργαλείο ανάπτυξης που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν εφαρμογές με ελάχιστη Coding. Ο ενημερωμένος Power Virtual Agent επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κατευθύνουν ένα bot AI σε έναν ιστότοπο ή μια βάση γνώσεων της εταιρείας και στη συνέχεια να του κάνουν ερωτήσεις, το οποίο ονομάζει Conversation Booster. Σύμφωνα με τη Microsoft σε ένα blog post, “η λειτουργία conversation booster θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στην ενιαία πηγή αλήθειας από πολλά κανάλια μέσω της εμπειρίας συνομιλίας και να είστε σίγουροι ότι όλες οι απαντήσεις των bot είναι προ-διαμορφωμένες σύμφωνα με τις αρχές της υπεύθυνης AI της Microsoft”. Με άλλα λόγια: δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για περίπλοκες τεχνικές κωδικοποίησης – αφήστε την ισχυρή και αξιόπιστη μηχανική μάθηση να το κάνει για εσάς!

Επίσης, το AI Builder περιλαμβάνει πλέον δυνατότητες δημιουργίας AI παρόμοιες με το ChatGPT API (ονομάζεται Azure OpenAI Service), το οποίο επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν κείμενο χρησιμοποιώντας μοντέλα GPT, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής σύνοψης αναφορών, της δημιουργίας ιδεών περιεχομένου και της δρομολόγησης email πελατών στο κατάλληλο τμήμα.

See also: Great Pyramid of Giza: Secret corridor found

Power Platform microsoft

Dynamics 365 Copilot

Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα το Dynamics 365 Copilot, μια αναβάθμιση της πλατφόρμας διαχείρισης επιχειρήσεων που αξιοποιεί την τεχνολογία AI. Με αυτό το εργαλείο, η κουραστική εργασία, όπως η χειροκίνητη καταχώρηση δεδομένων, η παραγωγή περιεχομένου και η τήρηση σημειώσεων, αυτοματοποιούνται για να κάνουν την work πιο αποτελεσματική.

Το Dynamics 365 Copilot της Microsoft διαθέτει επαναστατικές δυνατότητες, όπως η δυνατότητα δημιουργίας απαντήσεων σε ερωτήματα που σχετίζονται με το περιεχόμενο, τόσο μέσω συνομιλίας όσο και μέσω email. Το Copilot μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη περίληψη των Teams meeting στο Outlook, η οποία τροφοδοτείται από πληροφορίες από το σύστημά σας, διασφαλίζοντας ότι δεν θα σας διαφύγει ποτέ καμία σημαντική λεπτομέρεια.

Στην γλώσσα των πωλήσεων, το Copilot ενσωματώνεται με συστήματα customer relationship management (CRM) και enterprise resource planning (ERP) για να βοηθήσει τις businesses να εξορθολογίσουν τις διαδικασίες πωλήσεων και υποστήριξης πελατών.

See also: Hungary: using AI to detect breast cancer

Παρά τις τεράστιες δυνατότητες των μεγάλων γλωσσικών μοντέλων, εξακολουθούν να είναι ευάλωτα σε αυταπάτες – μια τάση να κατασκευάζουν γεγονότα. Το κατά πόσον η Microsoft μπορεί να βελτιστοποιήσει το μοντέλο του OpenAI, ώστε το output του να είναι αξιόπιστο, παραμένει αβέβαιο.

Η Microsoft λέει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Satya Nadella, θα διοργανώσει μια εκδήλωση στις 16 Μαρτίου για να συζητηθεί η «επανεφεύρεση της παραγωγικότητας με την τεχνητή νοημοσύνη».

Source of information: arstechnica.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS