HomeUpdatesSamsung surprises Galaxy S6 owners with a new update

Samsung surprises Galaxy S6 owners with a new update

Το Samsung Galaxy S6 κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015 και φαίνεται πως η εταιρεία θεωρεί ότι η συσκευή πρέπει να λάβει ένα update.

See also: Τα Samsung Galaxy θα έχουν νέα αναβάθμιση στον επεξεργαστή

Galaxy S6 update

Σύμφωνα με το Galaxy Club, ορισμένοι κάτοχοι Galaxy S6 στην Netherlands and the Belgium βλέπουν update στις συσκευές τους. Φαίνεται ότι στην Ολλανδία, τα handsets Galaxy S6, S6 Edge και S6 Edge Plus — που αγοράστηκαν από τη Vodafone — λαμβάνουν εκδόσεις firmware G920FXXU6EVG1, G925FXXU6EVG3 και G928FXXU5CVG3, αντίστοιχα. Όσο για το Βέλγιο, και οι κάτοχοι ξεκλειδωμένων συσκευών S6 και S6 Edge Plus έχουν λάβει μια ενημέρωση.

See also: Πώς να τραβήξετε screenshot σε ένα Samsung Galaxy Watch;

Τον περασμένο μήνα, αναφέραμε ότι η Samsung κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για τα μοντέλα Galaxy S7 και S8 που αντιμετώπιζαν προβλήματα GPS. Αν και το GPS δεν αναφέρεται στις λεπτομέρειες ενημέρωσης λογισμικού του Galaxy S6, αναφέρονται βελτιώσεις σταθερότητας, error corrections, νέες ή/και βελτιωμένες λειτουργίες και βελτιώσεις απόδοσης. Επιπλέον, το μέγεθος της ενημέρωσης του Galaxy S6 είναι 13MB, είναι πολύ μικρότερο από τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν για το S7 (31MB) και το S8 (420MB).

Δεν είναι σαφές τι περιλαμβάνεται στο update του Galaxy S6, αλλά είναι πιθανό να πρόκειται απλώς για βελτιώσεις για το GPS της συσκευής. Είναι επίσης πιθανό η ενημέρωση να κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες. Δυστυχώς, όπως και με τα S7 και S8, αυτή η ενημέρωση δεν θα συνοδεύεται από security patch.

See also: How to reset a Samsung Galaxy Watch?

Αν και αυτή η ενημέρωση είναι λίγο έκπληξη, φαίνεται να συνεχίζει μια τάση που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό η Samsung. Εκτός από αυτές τις ενημερώσεις, η Samsung πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και ενημερώσεις για τα Galaxy A7, S5 Neo, S10e και Note 10.

Information source: androidauthority.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS