HomeHow ToHow to delete a sheet in Microsoft Excel

How to delete a sheet in Microsoft Excel

Εάν δε χρειάζεστε πλέον ένα συγκεκριμένο φύλλο εργασίας στο spreadsheet σας, το Microsoft Excel προσφέρει δύο εύκολους τρόπους για να το διαγράψετε από το Archive εργασίας σας. Δείτε παρακάτω πώς να τους χρησιμοποιείτε, καθώς και τι να κάνετε εάν δεν μπορείτε να διαγράψετε τα φύλλα σας.

See also: Microsoft Excel on Windows will import data from photos

Microsoft Excel

Όταν διαγράφετε ένα φύλλο, να έχετε κατά νου ότι αυτό είναι μόνιμο. Δεν μπορείτε να το ανακτήσετε αφού καταργηθεί από το Excel.

Για να διαγράψετε γρήγορα ένα φύλλο εργασίας από το βιβλίο εργασίας σας, χρησιμοποιήστε μια επιλογή στο μενού δεξί κλικ του Excel.

Ξεκινήστε εκκινώντας το υπολογιστικό φύλλο σας με το Microsoft Excel. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος του αρχείου εργασίας σας, βρείτε το φύλλο που θέλετε να διαγράψετε.

Κάντε δεξί κλικ στο φύλλο εργασίας για delete και από το μενού που ανοίγει, επιλέξτε «Delete".

Εάν το επιλεγμένο φύλλο σας δεν έχει data, το Excel θα το διαγράψει αμέσως.

Ωστόσο, εάν το φύλλο σας περιέχει δεδομένα, θα δείτε ένα μήνυμα. Για να συνεχίσετε με τη διαγραφή, σε αυτήν την ερώτηση, κάντε κλικ στο «Διαγραφή».

Το φύλλο εργασίας που επιλέξατε έχει πλέον εξαφανιστεί από το αρχείο εργασίας του Excel.

See also: Πώς να διαγράψετε έναν Συγκεντρωτικό Πίνακα στο Microsoft Excel

Ο άλλος τρόπος για να αφαιρέσετε φύλλα εργασίας από ένα αρχείο εργασίας είναι να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή στην κορδέλα του Excel.

φύλλο

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη Method, πρώτα ανοίξτε το υπολογιστικό φύλλο σας με το Microsoft Excel. Στο κάτω μέρος του υπολογιστικού φύλλου, κάντε κλικ στο φύλλο για διαγραφή.

Ενώ το φύλλο εργασίας σας είναι ανοιχτό, στην κορδέλα του Excel στο επάνω μέρος, επιλέξτε την καρτέλα “Αρχική σελίδα“. Στη συνέχεια, από την ενότητα “Κελιά“, επιλέξτε το icon με το κάτω βέλος δίπλα στο “Delete" and click on "Διαγραφή φύλλου“.

Εάν το φύλλο σας δεν περιέχει data, θα αφαιρεθεί αμέσως. Εάν το φύλλο σας έχει δεδομένα, θα λάβετε ένα μήνυμα. Κάντε κλικ στο “Διαγραφή” στο μήνυμα για να αφαιρέσετε το φύλλο.

Και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα φύλλα από το βιβλίο εργασίας σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα διαπιστώσετε ότι η επιλογή “Διαγραφή” ή “Διαγραφή φύλλου” είναι γκριζαρισμένη, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτήν. Αυτό συμβαίνει όταν το αρχείο εργασίας του Excel σας προστατεύεται.

Για να διαγράψετε φύλλα σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε το αρχείο. Εάν προστατεύεται με password, θα χρειαστείτε αυτόν τον κωδικό για να το ξεκλειδώσετε.

See also: How to import data from a PDF into Microsoft Excel

Go to the "Επισκόπηση” του Excel και κάντε κλικ στην “Προστασία αρχείου εργασίας“. Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήθηκε για την protection του αρχείου σας.

Αφού το κάνετε αυτό, ακολουθήστε μία από τις παραπάνω μεθόδους για να διαγράψετε ένα φύλλο εργασίας από το Archive Your.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS