HomeinetΗ Microsoft στέλνει 50.000 δωροκάρτες Microsoft Store για τις γιορτές

Η Microsoft στέλνει 50.000 δωροκάρτες Microsoft Store για τις γιορτές

Η Microsoft έχει στείλει 50.000 δωροκάρτες για το Microsoft Store, μέσω email για την περίοδο των γιορτών.

Microsoft Store

See also: The new Microsoft Store is now rolling out to Windows 10 PCs

Αν είστε χρήστης της Microsoft, ίσως πρέπει να ελέγξετε ξανά τα εισερχόμενά σας και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας, καθώς η εταιρεία μπορεί να έχει αφήσει κάτι εκεί για εσάς. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, μερικοί άνθρωποι παρατήρησαν ότι δωροκάρτες για το Microsoft Store εμφανίστηκαν ξαφνικά στα email τους και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι έστειλε 50.000 από τους κωδικούς σε πελάτες στις ΗΠΑ.

See also: Microsoft: Διορθώνει Excel zero-day που χρησιμοποιείται σε επιθέσεις

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της Microsoft:

Για να βοηθήσει στη διάδοση της ευχάριστης ατμόσφαιρας των γιορτών, το Microsoft Store εξέπληξε συνολικά 50.000 πελάτες στις ΗΠΑ με εικονικές δωροκάρτες μέσω email. 25.000 πελάτες θα λάβουν μια δωροκάρτα Microsoft των 100 $ ενώ άλλοι 25.000 θα λάβουν μια δωροκάρτα Microsoft των 10 $ ενόψει αυτής της εορταστικής περιόδου. Αυτοί οι τυχαία επιλεγμένοι παραλήπτες μπορούν να εξαργυρώσουν τη δωροκάρτα τους στο Microsoft Store έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 και να τη ξοδέψουν εντός 90 ημερών από την εξαργύρωσή της.

gift cards

See also: Microsoft: Νέα security updates προκαλούν ζητήματα auth Windows Server

Εάν δεν ανήκετε στους ανθρώπους που έχουν επιλεγεί τυχαία από την εταιρεία, δεν είστε οι μόνοι. Ωστόσο αξίζει να ελέγξετε οποιονδήποτε λογαριασμό email μπορεί να χρησιμοποιείτε για το Xbox Live or the Skype.

Κι ακόμα κι αν δεν χρειάζεστε τίποτα από το Microsoft Store, κάποιος στη λίστα σας πιθανώς θα εκτιμούσε ένα νέο ποντίκι ή ένα σετ ακουστικών σαν δώρο Χριστουγέννων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS