Homeinet"Switch Pro" reveals Nvidia's big plans for gaming

"Switch Pro" reveals Nvidia's big plans for gaming

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μία έκθεση του Bloomberg Japan σχετικά με τη φημολογούμενη έκδοση Nintendo Switch Pro, ισχυρίζεται ότι το νέο μοντέλο θα διαθέτει ανάλυση εικόνας “4K”.

Switch Pro Nvidia

See also: Nintendo: Το αναβαθμισμένο Switch θα έχει το νέο Nvidia Graphics Chip

Ωστόσο η μετάβαση από την παλιότερη τεχνολογία του 2016, που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα στις συσκευές Switch στην ανάλυση 4K είναι ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά αν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί άμεσα από την εταιρεία.

Η Nvidia, ο αποκλειστικός πάροχος SoC της Nintendo για τα υπάρχοντα μοντέλα Switch, θα ενημερώνεται συχνά γι’ αυτό το ανανεωμένο μοντέλο και η συνεισφορά της θα περιλαμβάνει τη δελεαστική, αποκλειστική τεχνολογία “αναβάθμισης” της Nvidia, γνωστή ως Deep Learning Super Sampling (DLSS).

See also: Σχεδιάζει η Nvidia την ταχύτερη GPU εξόρυξης Cryptocurrency;

Όπως φαίνεται, η εταιρεία έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον των υπολογιστικών δυνατοτήτων για τους χρήστες της, από ό, τι έχει αφήσει να διαρρεύσει.

Switch Pro Nvidia

Το DLSS, είναι ένα μακροχρόνιο σύστημα ανάπτυξης που βασίζεται σε χιλιάδες ώρες υφιστάμενων βιντεοσκοπημένων ταινιών, που έχουν ληφθεί σε μεγάλο βαθμό από 3D παιχνίδια, το οποίο διαχειρίζεται ένα μοντέλο μηχανικής εκμάθησης. Μελετούν και αντιγράφουν υπάρχοντα δεδομένα και μετά περνούν από διπλές, τριπλές και εξαμηνιαίες δοκιμές για να επιβεβαιώσουν πόσο καλά ένας υπολογιστής μπορεί να αναδημιουργήσει οργανικά αυτά τα δεδομένα.

See also: Hacker διέρρευσε δεδομένα συνδρομητών του WeLeakInfo breach site

Όμως αυτές οι δοκιμές εκτελούνται συνήθως με έναν υπερυπολογιστή που διαχειρίζεται αυτά τα δεδομένα. Σε επίπεδο καταναλωτών, το DLSS απαιτεί κάρτες γραφικών “RTX” της Nvidia που (θεωρητικά) κοστίζουν σχεδόν 329 $. Δεν απαιτείται επιπλέον CPU, RAM ή άλλα περιφερειακά.

Ένα “Switch Pro” εξοπλισμένο με DLSS, όπως περιγράφεται από το Bloomberg, θα έχει τη δυνατότητα ανάλυσης έως και 4K, όταν είναι συνδεδεμένο σε τηλεόραση. Η φήμη για υψηλότερα ρολόγια CPU και περισσότερη μνήμη RAM στη μονάδα βάσης, υποδηλώνει ότι η Nintendo σχεδιάζει να αναπτύξει ένα εντελώς νέο σύστημα, σε αντίθεση με το πρόσθετο υλικό που απλά θα ενίσχυε τη βάση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS