HomeinetNovember Android Security Patch resolves Pixel 2 and 2XL bugs

November Android Security Patch resolves Pixel 2 and 2XL bugs

Η Google μαίνεται να κυκλοφορήσει την επίσημη ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Νοεμβρίου (Android Security Patch) για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές της συμπεριλαμβανομένων των ολοκαίνουργιων Pixel 2 και Pixel 2 XL, στα οποία θα επιδιορθωθούν ορισμένα σφάλματα εμφάνισης που είχαν αναφερθεί από χρήστες.Android Security Patch

Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα αυτού του μήνα καθορίζει κρίσιμα σημεία ασφαλείας, όπως το γνωστό πρόβλημα KRACK (Key Reinstallation Attack), το οποίο επηρεάζει ουσιαστικά όλες τις συσκευές που συνδέονται στο Internet χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας WPA2. Ουσιαστικά, συνολικά 84 θέματα έχουν αντιμετωπιστεί με την ενημερωτική έκδοση κώδικα ασφαλείας του Android 8.0 “Oreo”.

Η Google ανακοίνωσε επίσης ότι ξεκίνησε ένα νέο Pixel / Nexus Security Bulletin που ενημερώνει την κοινότητα Android για τυχόν πρόσθετες ευπάθειες ασφαλείας και βελτιώσεις σε υποστηριζόμενες συσκευές Pixel και Nexus.

Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων που προστέθηκαν από την Google με το Android Security Patch για συσκευές Pixel 2 και Pixel 2 XL για τη βελτίωση της προβολής, μπορούμε να αναφέρουμε και την νέα λειτουργία κορεσμένου χρώματος και προστασίας από εγκαύματα. Η ενημερωμένη έκδοση επιδιορθώνει επίσης ένα “αχνό θόρυβο κλικ” που αναφέρουν οι χρήστες των συσκευών Pixel 2.

Η νέα ενημέρωση φέρνει αλλαγές UI που επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της οθόνης OLED, εισάγουν την εξασθένιση των κουμπιών πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης και αναβαθμίζουν τη μέγιστη φωτεινότητα.

Η Google υπόσχεται να φέρει και άλλες βελτιώσεις στις οθόνες OLED των Pixel 2 και Pixel 2 XL με την ενημερωμένη έκδοση λογισμικού Android του Δεκεμβρίου οπότε να είστε προετοιμασμένοι για τα καλύτερα.

Το Android Patch του Νοεμβρίου κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε συσκευές Pixel, Pixel 2, Pixel XL, Pixel 2 XL, Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P και Nexus Player που λειτουργούν με το λειτουργικό σύστημα Android 8.0 “Oreo”.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS