ΑρχικήinetΤο VLC Player αφαιρέθηκε από το App Store

Το VLC Player αφαιρέθηκε από το App Store

VLC-Player-Removed-from-the-App-Store

Το VLC είχε μια ταραχώδη ύπαρξη στο κινητό λειτουργικό σύστημα της Apple. Η εφαρμογή έχει δει περισσότερες εισόδους και εξόδους από το App Store, με τους προγραμματιστές της να μην θέλουν να το παραδεχτούν. Μετά την κυκλοφορία του iOS 8, είδε την έξοδο για ακόμη φορά.

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς συνέβη αυτό, αλλά στο App Store δεν βρίσκεται πλέον το VLC για iOS, ούτε υπάρχει στα iPhones μας μετά την εφαρμογή του iOS 8.

Ενώ είναι χαρακτηριστικό για την Apple να αφαιρεί εφαρμογές χωρίς εξήγηση, ο προγραμματιστής της εφαρμογής, οφείλει να συμπληρώσει τα κενά. Ωστόσο η VideoLAN δεν έχει πει ούτε μια λέξη γι ‘αυτό. Το Φόρουμ της ομάδας έχει ήδη μερικά θέματα ανοιχτά σχετικά με το θέμα, αλλά κανένα από τα μέλη της ομάδας δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο ερώτημα: γιατί το VLC για iOS δεν είναι πλέον στο App Store;

Ελέγξαμε στο Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπου τα μέλη της ομάδας είναι ενεργά και τίποτα.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το VLC έχει πράγματι εξαφανιστεί από το App Store.

Δυστυχώς, υπήρξε πάντα η αβεβαιότητα σχετικά με το VLC για iOS. Η Apple το έχει αφαιρέσει αρκετές φορές και σε αρκετές περιπτώσεις για τη μη συμμόρφωση με τους κανόνες.

Από την πλευρά της, η ομάδα του VideoLAN έχει απογοητεύσει τη βάση χρηστών αρκετές φορές. Όποτε απαιτούνται αναβαθμίσεις, συχνά αποτυγχάνουν να ανταπεξέλθουν στην υπόσχεσή τους και ακόμα χειρότερα, αποτυγχάνουν να επικοινωνούν τα σχέδιά τους.

Αν και είναι λυπηρό να βλέπουμε το VLC να λείπει από το App Store για άλλη μια φορά, δεν χάθηκαν όλα. Υπάρχουν δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες άλλες εφαρμογές βίντεο, με βάση τον ίδιο κώδικα που χρησιμοποιεί το VLC, έτσι μπορείτε απλά να πάτε στο App Store, να περιηγηθείτε λίγο και να κάνετε την επιλογή σας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS