ΑρχικήinetΟ John McAfee παρουσίασε τη νέα του ιστοσελίδα στο συνέδριο Def Con

Ο John McAfee παρουσίασε τη νέα του ιστοσελίδα στο συνέδριο Def Con

mcafee-new-site

Ο John McAfee, ο πρώην πρόεδρος και ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας λογισμικού antivirus, πραγματοποίησε μια εμφάνιση – έκπληξη στο συνέδιο hacking DefCon την περασμένη Παρασκευή, παρουσιάζοντας ένα νέο διαδικτυακό ιστότοπο, ο οποίος απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν λύση στα προβλήματά τους.

Ο McAfee (ο οποίος εγκατέλειψε τη χώρα της Μπελίζ το 2012, όταν η αστυνομία προσπάθησε να τον ανακρίνει για τη δολοφονία ενός γείτονα) δήλωσε ότι η ιστοσελίδα απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους που θέλουν να υποβάλλουν καταγγελίες σχετικά με την διαφθορά της κυβέρνησης, παράπονα για εταιρείες  και καταναλωτικά προϊόντα, ή για οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί.

Η ιστοσελίδα ονομάζεται BrownList ( www.brownlist.com ) και φέρει το σύνθημα “Ήρθε η ώρα για εκδίκηση”.

“Μετατρέψτε τον θυμό σας σε κάτι θετικό”, δήλωσε ο McAfee στην ομιλία του στο συνέδριο Def Con. “Αντί να θυμώσετε και να πυροβολήσετε κάποιον στην εθνική οδό, ή να φωνάξετε στη σύζυγό σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο site.”

Το BrownList πρόκειται ουσιαστικά για ένα φόρουμ όπου οι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν καταγγελίες, παρέχοντας και βίντεο ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με αυτές.

Στη συνέχεια, ο McAfee, θα απευθύνεται στην εκάστοτε εταιρεία ή την κυβέρνηση σχετικά με το ζήτημα. Εάν δεν υπάρχει κάποια απάντηση εντός 24 ωρών, οι καταγγελίς θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα. Οι αναγνώστες θα μπορούν επίσης να προτείνουν λύσεις στα προβλήματα των άλλων χρηστών και να ψηφίζουν τις καλύτερες απαντήσεις.

Ο McAfee δήλωσε ότι ψάχνει περισσότερους επενδυτές για τη χρηματοδότηση της ιστοσελίδας και ότι σχεδιάζει να βγάλει χρήματα μέσω της προσφοράς συνδρομητικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις, όμως απέφυγε να επεκταθεί περαιτέρω.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS