ΑρχικήinetΌταν το εστιατόριο που «Goolαρεις» σε αναζητά στη Google

Όταν το εστιατόριο που «Goolαρεις» σε αναζητά στη Google

yelp-eleven-madison-park

Ένα εστιατόριο με τρία αστέρια Michelin τώρα προσπαθεί να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πελατών της πραγματοποιώντας μια αναζήτηση αυτών στη Google πριν από την άφιξή τους. Σύμφωνα με μια έκθεση από το Grub Street, ο μετρ του εστιατορίου πραγματοποιεί αναζήτηση στο διαδίκτυο για κάθε επισκέπτη προκειμένου δώσει στον κάθε πελάτη την εμπειρία που επιθυμεί.

Ο μετρ, Justin Roller, λέει ότι προσπαθεί να εξακριβώσει πράγματα όπως αν ένα ζευγάρι που έρχεται στο εστιατόριο έχει κάποια επέτειο και τι είδους είναι. Αν πρόκειται για γενέθλια, για παράδειγμα, θέλει να τους ευχηθούν τα «Χρόνια Πολλά» κατά την άφιξή τους. Επίσης, θέλει να σαρώσει φωτογραφίες των επισκεπτών και να τα τοποθετήσει σε ποτήρια κρασιού, ώστε να δώσει ένα πιο προσωπικό ύφος.

Τέλος, θέλει να εισχωρήσει πιο βαθιά: ο Roller θέλει να μπορεί να συνδέσει ανθρώπους μεταξύ τους, δηλαδή θέλει να βάζει να κάθονται κοντά άνθρωποι που έχουν την ίδια καταγωγή ή τα ίδια ενδιαφέροντα.

Αυτή είναι μια πολύ καλή χρήση του διαδικτύου και ένας τρόπος να αφήσουμε πλέον τα κινητά μας και να γνωριστούμε με τον διπλανό μας!

Λέτε να πετύχει;; Πάντως στη χώρα μας θα τον είχαμε ήδη καταγγείλει για παραβίαση προσωπικών δεδομένων ή θα τον βγάζαμε «πειραγμένο»!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS