ΑρχικήinetΚόσμημα που συνδέεται με το iPhone προειδοποιεί για καταστάσεις κινδύνου

Κόσμημα που συνδέεται με το iPhone προειδοποιεί για καταστάσεις κινδύνου

5cffscrnnsHNDS_edited-1

Η πραγματικά πρακτική wearable τεχνολογία  που δεν είναι εμφανής σήμερα, είναι σπάνια αυτή τη στιγμή. Πιο πιθανό να δούμε αντικείμενα που τραβούν την προσοχή, όπως τα πρωτότυπα (βλ. Google Glass).

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι άνθρωποι πίσω από την Cuff, μια σειρά από αξεσουάρ που το καθένα συνδέεται με μια κρυφή ασύρματη συσκευή. Την Τρίτη, η εταιρεία εισήγαγε μια νέα σειρά με κοσμήματα, που περιλαμβάνει βραχιόλια, περιδέραια και για τους άνδρες, μπρελόκ, όλα συνοδευόμενα από τη συσκευή CuffLinc.

Το CuffLinc είναι μια μικρή, αδιάβροχη μαύρη συσκευή με ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο που προσφέρει μια σύνδεση Bluetooth στο smartphone σας. Στο Cuff app για το iOS, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το εσωτερικό πλήκτρο της συσκευής για να στείλει μια ειδοποίηση σε ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Στόχος της ιδέας πίσω από τη συσκευή είναι να δώσει στον χρήστη, εκτός από το κόσμημα, έναν τρόπο για να στέλνει ασύρματο συναγερμό, χωρίς να κάνει την πιο προφανή κίνηση, ή ίσως άβολο βήμα να πιάσει το τηλέφωνό του.

Μερικές πιθανές χρήσεις της συσκευής, σύμφωνα με τον Sood, περιλαμβάνουν την ειδοποίηση των αρχών κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης, τα άτομα με προβλήματα υγείας θα μπορούν να προειδοποιούν τα μέλη της οικογένειας όταν βρίσκονται σε ανάγκη ή απλά θα χρησιμοποιούν το σύστημα για να διατηρούν καθημερινή επαφή με ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/8xeRw77mHL8

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS