ΑρχικήinetΗ Google εγκαινιάζει πέντε μίνι παιχνίδια για χρήστες του Glass

Η Google εγκαινιάζει πέντε μίνι παιχνίδια για χρήστες του Glass

Google-Launches-Five-Mini-Games-for-Glass-Users-420717-2

Η ομάδα πίσω από το Google Glass κυκλοφόρησε μια πραγματικά εκπληκτική συλλογή video game που ονομάστηκε «Mini-Games».

Η συλλογή δημιουργήθηκε από την ομάδα των Google Glass και περιλαμβάνει μίνι παιχνίδια που θα έπρεπε, τουλάχιστον θεωρητικά, να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να φανταστούν τι μπορούν να κάνουν με τη συσκευή.

Το πακέτο περιλαμβάνει 5 παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάσουν τους χρήστες των Glass, όπου κι αν βρίσκονται. Τα γραφικά δεν είναι περίπλοκα, υπάρχει ένα μουσικό soundtrack και το gameplay είναι βασικού επιπέδου, αλλά είναι ακόμα διασκεδαστικά κατά τον χειρισμό.

Τα πέντε παιχνίδια ονομάζονται, “Tennis,” “Shape Splitter”, “Balance,” “Clay Shooter” και “Matcher”. Τα ονόματα είναι αρκετά κατατοπιστικά και δεν απαιτείτε πολύς χρόνος για να καταλάβουν οι χρήστες τι κάνει το καθένα από αυτά.

Για παράδειγμα , στο “Tennis “,  το πρόσωπό σας είναι μια ρακέτα και θα πρέπει να μετακινείτε το κεφάλι σας προς την κατεύθυνση που κινείται η μπάλα για να την ρίξετε πίσω στον αντίπαλο. Για την ασφάλεια όλων μας, αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξετε, ενώ περπατάτε στο δρόμο.

Το “Shape Splitter” είναι αρκετά παρόμοιο με το “Fruit Ninja”, καθώς οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους μπροστά, για να κόψουν μπλοκα και να αποφύγουν τις βόμβες.

Για το “Balance”, ο παίκτης πρέπει να γείρει το κεφάλι του για να κρατήσει τα βιβλία και να αποφύγει την πτώση τους. Πιθανότατα θα μπερδευτείτε ενώ παίζετε, αλλά ακούγεται κάπως διασκεδαστικό.

Το “Clay Shooter” χρησιμοποιεί φωνητικές εντολές. Οι παίκτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν λέξεις όπως “Pull” για να φτιάξουν έναν χαρακτήρα, στοχεύοντας παράλληλα με μια κλίση της κεφαλής. Λέγοντας “Bang” θα πυροβολήσουν στο στόχο.

Το “Matcher” ακούγεται λίγο πιο περίπλοκο, κυρίως λόγω των πολλών κινήσεων της κεφαλής. Ενώ είναι ένας «αγώνα για δύο», οι παίκτες κινούν τα κεφάλια τους γύρω από ένα 3D πρίσμα και επιλέγουν τις κάρτες πατώντας το touchpad.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS