ΑρχικήinetSecTEAM: Γίνε σήμερα συντάκτης του SecNews με αμοιβή ανά άρθρο!

SecTEAM: Γίνε σήμερα συντάκτης του SecNews με αμοιβή ανά άρθρο!

Press-ithinkedcomΤο SecNews για άλλη μια φορά πρωτοπορεί! Η διαχειριστική ομάδα του SecNews ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της πλέον αξιόπιστης πλατφόρμας συμμετοχικής ανάρτησης  (SecTEAM) στην ιστοσελίδα secnews.gr!

Μετά από πολύμηνη αναμονή είμαστε σε ευχαρίστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πλέον η συμμετοχική ανάρτηση SecTEAM είναι ενεργή και οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει.

Τι είναι η πλατφόρμα SecTEAM

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα συμμετοχικής ανάρτησης του SecNews (SecTEAM) επιτρέπει σε εγγεγραμμένους / διαπιστευμένους χρήστες να αναρτούν μέσω εύχρηστου web interface με απλούστατο τρόπο, τα άρθρα που επιθυμούν προς κοινοποίηση. Τα άρθρα μπορεί να είναι οτιδήποτε σχετικό με την θεματολογία της ιστοσελίδας (δείτε δεξιά τις σχετικές κατηγορίες). Τα άρθρα αφου ελεγχθούν από μέλη της συντακτικής ομάδας, σύμφωνα με την ροή εργασιών που έχει προκαθοριστεί, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα. Για κάθε άρθρο που δημοσιεύεται από διαπιστευμένο συντάκτη του SecTEAM  καθορίζεται χρηματικό αντίτιμο (budget), το οποίο και καταβάλετε ΑΜΕΣΑ στον συντάκτη του άρθρου, μετά την δημοσίευση.story

Πως γίνομαι μέλος της SecTEAM

Βήμα 1: Καταρχήν θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα μέσω του συνδέσμου https://www.secnews.gr/register

Βήμα 2: Ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ταυτοποίησης, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα ανάρτησης (σ.σ. ελέγξτε και την κατηγορία SPAM μήπως το μήνυμα ταυτοποίησης παραλήφθει εκεί)

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε τους κωδικούς που λάβατε για είσοδο στην πλατφόρμα ανάρτησης μέσω του σύνδεσμου που θα σας υποδειχθεί.

Βήμα 4: Αναρτήστε δοκιμαστικά άρθρο, ώστε η συντακτική ομάδα να λάβει γνώση των συγγραφικών/δημοσιογραφικών σας ικανοτήτων σχετικά με την θεματολογία μας.

Βήμα 5:  Δέχεστε τις αμοιβές σας για κάθε άρθρο που εγκρίνεται από την συντακτική ομάδα και δημοσιεύεται στο  SecNews. Το budget που ορίζεται για κάθε άρθρο διαφέρει ανάλογα με τη κατηγορία του άρθρου, την αποκλειστικότητά του καθώς και το αντικείμενο που διαπραγματεύεται. Δεν υπάρχει περιορισμός υποβολής/ανάρτησης άρθρων, ενώ υπάρχει ιδιαίτερα μειωμένο budget για άρθρα που αποτελούν αναμετάδοση από άλλους ιστοχώρους. Επιπλέον υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένο budget για άρθρα που θα αποτελέσουν “θέμα της ημέρας” και θα τοποθετηθούν στο κεντρικό “παράθυρο” της ιστοσελίδας.

policies

Η πολιτική επιλογής μελών

Η διαχειριστική ομάδα του SecNews επιλέγει τα μέλη του SecTEAM βάσει πληθώρας ποιοτικών διακριτών κριτηρίων. Η επιλογή των μελών του SecTEAM αλλά και η αποπομπή οποιουδήποτε μέλους κρίνει οτι πραγματοποιεί κατάχρηση της υπηρεσίας, είναι στην διακριτική ευχέρεια αποκλειστικά της διαχειριστικής ομάδας. Η διαχειριστική ομάδα ΔΕΝ έχει υποχρέωση ενημέρωσης αναφορικά με έγκριση ή αποπομπή οιουδήποτε χρήστη κρίνει οτι βλάπτει την υπηρεσία, για οποιοδήποτε λόγο.

 Σας περιμένουμε στην ομάδα μας! Εγγραφείτε ΣΗΜΕΡΑ.

Εκ της διαχειριστικής ομάδας του SecNews

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS