ΑρχικήinetΗ Google δίνει νέα όψη στο Play Store

Η Google δίνει νέα όψη στο Play Store

phone2Το App Store της Google έχει επανασχεδιαστεί. Η εταιρεία άρχισε να εμφανίζει το  νέο σχέδιο του Play Store την Πέμπτη. Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει μια αλλαγμένη αρχική σελίδα, που διαθέτει  οριζόντια κύλιση και καλύτερα χαρακτηριστικά αναζήτησης.

Η πιο αξιοσημείωτη διαφορά είναι στην αρχική σελίδα του Play Store, η οποία χωρίζει τις προσφορές σε δύο τμήματα: «Εφαρμογές και Παιχνίδια» και «ψυχαγωγία». Το τμήμα ψυχαγωγίας θα στεγάσει τις συλλογές του Google Play με μουσική, ταινίες, βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλο περιεχόμενο, ενώ στις εφαρμογές και τα παιχνίδια θα μπορείτε να βρείτε εφαρμογές για smartphone και tablet.

Το ανανεωμένο Play Store χρησιμοποιεί επίσης οριζόντια κύλιση για να καταστήσει ευκολότερη την αναζήτηση (και όχι κύλιση προς τα κάτω, μπορείτε να σύρετε το δάχτυλο προς τα αριστερά και δεξιά για να πλοηγηθείτε ανάμεσα στα τμήματα του app). Επίσης, προσθέτει μια νέα γραμμή στο πάνω μέρος που αναδεικνύει το νέο ενημερωμένο περιεχόμενο.

Play-Store-new-640x557

Πίσω από την εικόνα, η Google έχει επίσης ασχοληθεί και με άλλα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας που βελτιώνουν την αναζήτηση μέσα στο Play Store, όπως καλύτερες συστάσεις και πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Η εταιρεία έχει επίσης δείξει και την προσαρμογή της με την οικογενειακή ζωή κατά τους τελευταίους μήνες. Η Google πρόσθεσε ένα νέο σύστημα αξιολόγησης με βάση την ηλικία, για τους προγραμματιστές και μια φιλική προς την οικογένεια εμπειρία μέσα από το Google Play, νωρίτερα αυτό το χρόνο.

Όπως και με άλλες ενημερώσεις στο Play Store, αυτή θα κυκλοφορήσει σταδιακά στους χρήστες Android, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η τελευταία εμφάνιση είναι σχεδόν η πιο δραματική αλλαγή της εφαρμογής του app store του Android, τα τελευταία αυτά χρόνια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS