ΑρχικήinetTο Wi-Fi της Microsoft θέλει να προσφέρει Internet παντού!

Tο Wi-Fi της Microsoft θέλει να προσφέρει Internet παντού!

microsoft_wifi-640x199

Πυρετωδώς φαίνεται να προετοιμάζουν στην Microsoft,  την νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Wi-Fi, με στόχο την συνεχή παροχή δικτύου WiFi παντού.

Η ιστοσελίδα της Rendmond http://www.microsoftwifi.com εμφανίζει προς το παρόν το μήνυμα “coming soon” άλλά ο χρήστης Walking Cat στο Twitter ήταν ο πρώτος που πρόσεξε την αλλαγή προτού το site προλάβει να αντικαταστήσει τα γραφικά όπως αυτό της εικόνας με το μήνυμα “coming soon”, και τα μοιράστηκε στον λογαριασμό του με ένα tweet.

H νέα υπηρεσία της μεγάλης εταιρείας θα λειτουργεί σαν cross platform app και αναμένεται να παρέχει «δωρεάν» Wi-Fi σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Φυσικά η υπηρεσία θα έχει την δυνατότητα συνεργασίας μέσω εφαρμογών με τα Windows αλλά και άλλα λογισμικά όπως το OS X, το iOS και τα Android. Το Wi-Fi θα παρέχεται με την βοήθεια αρκετών παρόχων hotspot με στόχο την πρόσβαση στο Internet απ’ όπου κι αν βρίσκεστε!

Η δημοφιλής εταιρεία σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε τις εργασίες της πάνω στην αναμενόμενη υπηρεσία αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες προς το παρόν.

Παρόλα αυτά, απ’ ό,τι φαίνεται, αρχικά η υπηρεσία δεν θα παρέχεται «δωρεάν», καθώς δυνατότητα χρήσης θα έχουν μόνο οι συνδρομητές του Skype WiFi, όσοι εργάζονται σε οργανισμούς που κάνουν χρήση του Office 365 for Enterprise αλλά και κάποιοι τυχεροί που θα λάβουν ειδική προσφορά από την εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίρες αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS