Πόσοι από εμάς είμαστε πραγματικά φανατικοί του YouTube Music και πόσοι απλώς το χρησιμοποιούμε επειδή θέλουμε το YouTube Premium, γραφτήκαμε πριν εμφανιστεί η επιλογή του Premium Lite και τώρα δεν μπαίνουμε στον κόπο να αλλάξουμε τίποτα; Όποιος κι αν είναι ο λόγος που το χρησιμοποιείτε, η Google έχει δώσει στους συνδρομητές αρκετούς λόγους να είναι ευχαριστημένοι το τελευταίο διάστημα, με την άφιξη νέων λειτουργιών όπως η κοινοποίηση στίχων και η δυνατότητα προβολής στίχων εκτός σύνδεσης για τα αποθηκευμένα τραγούδια σας.
Δείτε επίσης: Το YouTube Music διευκολύνει τον τρόπο που κάνετε like

Τώρα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια νέα δυνατότητα — και αυτή τη φορά, δεν έχει σχέση με στίχους!
Ο Google λογαριασμός σας διευκολύνει την πρόσβαση στο YouTube Music από όλες τις συσκευές σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η μετάβαση από τη μία στην άλλη ήταν πάντα ομαλή. Παρόλο που μπορούσαμε να παρακολουθούμε τι ακούμε καθώς μεταφερόμαστε από το κινητό, στο tablet, στον υπολογιστή και πίσω, μέχρι τώρα το YouTube Music δεν προσέφερε έναν εύκολο τρόπο να σταματήσεις να ακούς σε μία συσκευή και να συνεχίσεις ακριβώς από το ίδιο σημείο σε μια άλλη.
Δείτε ακόμα: Το Dolby Atmos στο Apple Music διαθέσιμο για υπολογιστές Windows
Με την αναβάθμιση στην έκδοση 8.26.51 του YouTube Music (η οποία άρχισε να διατίθεται στις συσκευές νωρίτερα αυτόν τον μήνα), παρατηρούμε πλέον την εμφάνιση γραμμών προόδου που δείχνουν τη δραστηριότητα ακρόασης σε άλλες συσκευές συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό — όπως φαίνεται και σε κάποιες από τις καταχωρήσεις στην ενότητα Speed dial παραπάνω. Πατώντας σε μία από αυτές, εμφανίζεται τώρα η νέα επιλογή «Συνέχιση», που σας επιτρέπει να συνεχίσετε την αναπαραγωγή από το σημείο που σταματήσατε νωρίτερα.

Δείτε επίσης: Το YouTube δοκιμάζει ένα πρόγραμμα Premium δύο ατόμων για εξοικονόμηση
Πρόκειται για μια δυνατότητα που την περιμέναμε καιρό. Και παρόλο που δύσκολα θα πείσει κάποιον να στραφεί στο YouTube Music — καθώς ακόμη δεν συγκρίνεται με το Spotify Connect — ίσως καταφέρει τουλάχιστον να σας κάνει να το ξανασκεφτείτε πριν το εγκαταλείψετε για κάποια ανταγωνιστική υπηρεσία.
Πηγή: androidauthority
