ΑρχικήHow ToΑπενεργοποιήστε το "Shared With You" σε iPhone και iPad

Απενεργοποιήστε το “Shared With You” σε iPhone και iPad

Η ενσωμάτωση σε λογισμικό και εφαρμογές είναι συνήθως κάτι καλό για έναν χρήστη, αλλά υπάρχουν φορές που αυτή η δυνατότητα μπορεί να γίνει ενοχλητική. Και η λειτουργία iPhone Shared with You για εφαρμογές όπως Messages, Safari και Photos μπορεί να είναι ακριβώς αυτό.

Απενεργοποιήστε το "Shared With You" σε iPhone και iPad

Δείτε επίσης: iPhone 13: Οι δορυφορικές επικοινωνίες διαθέσιμες σε επιλεγμένες αγορές

Ξεκινώντας από το iOS 15 και το iPadOS 15, η Apple λαμβάνει μέτρα για την ενσωμάτωση του iMessage με άλλες εφαρμογές όπως Φωτογραφίες, Μουσική, τηλεόραση και Safari. Όλες αυτές οι εφαρμογές διαθέτουν μια νέα ενότητα Shared with You, που περιλαμβάνει συνδέσμους και περιεχόμενο που κοινοποιήθηκε μέσω iMessage.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος μοιράζεται έναν σύνδεσμο σε ένα άρθρο, θα τον δείτε όταν ανοίγετε την αρχική σελίδα του Safari.

Και το χειρότερο είναι ότι δεν εξαφανίζεται αφού ανοίξετε το σύνδεσμο. Εάν ενοχλείστε από αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε εντελώς ή για μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Δείτε ακόμα: iPhone: Μειωμένες οι πωλήσεις λίγο πριν την κυκλοφορία του iPhone 13

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone ή το iPad σας.

Μεταβείτε στην ενότητα “Μηνύματα“.

Επιλέξτε την ενότητα “Shared with You“.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε ολόκληρη τη λειτουργία, απενεργοποιήστε τη λειτουργία “Αυτόματη κοινή χρήση“.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανά εφαρμογή, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή “Μουσική”, “Τηλεόραση”, “Safari” ή την εφαρμογή “Φωτογραφίες”.

Απενεργοποιήστε το "Shared With You" σε iPhone και iPad

Τώρα, όταν ανοίγετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, η ενότητα “Shared with You” δεν θα υπάρχει πουθενά!

Δείτε επίσης: macOS 12 Monterey beta: Φέρνει αλλαγές σε FaceTime και Safari

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τη λειτουργία, μπορείτε να επιστρέψετε στις Ρυθμίσεις> Μηνύματα> Shared with You και από εδώ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την “Αυτόματη κοινή χρήση” για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Όλοι οι σύνδεσμοι και οι φωτογραφίες σας θα παραμείνουν τώρα στην εφαρμογή Μηνύματα. Κι εάν έχετε πάρα πολλά μηνύματα, δοκιμάστε να διαγράψετε παλιά μηνύματα από το iPhone ή το iPad σας.

📧
Εγγραφείτε στο Newsletter του SecNews

Τα σημαντικότερα νέα Ασφάλειας & Τεχνολογίας στο Inbox σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr/politiki-syntaxis/
Μέλος της Συντακτικής Ομάδας του SecNews. Γράφει για την κυβερνοασφάλεια, τις απάτες στο διαδίκτυο, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τεχνολογία. Όλα τα άρθρα ακολουθούν την Πολιτική Σύνταξης του SecNews.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

FOLLOW US

📧
Newsletter SecNews
Τα σημαντικότερα νέα Ασφάλειας & Τεχνολογίας στο inbox σας.

LIVE NEWS