ΑρχικήinetTech tips για τα Χριστούγεννα!

Tech tips για τα Χριστούγεννα!

Tech tips για Χριστούγεννα χωρίς άγχος και γεμάτα τεχνολογική διασκέδαση.

Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα γεμάτα με gadgets περνάνε ευχάριστα αλλά τι γίνεται αν χρειάζεστε ένα φορτιστή ή κάποια μπαταρία την ημέρα των Χριστουγέννων ή τη Πρωτοχρονιά και τα καταστήματα είναι κλειστά; Σας ετοιμάσαμε την κατάλληλη λίστα ώστε να κυλήσουν οι γιορτές σας χωρίς πρόβλημα!

Μπαταρίες

Μπορεί να σας φαίνονται οι μπαταρίες κάτι απαρχαιωμένο αλλά ακόμα χρειάζονται! Πλέον οι περισσότερες συσκευές έχουν ενσωματωμένες επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αλλά κάποιες συσκευές χρειάζονται μπαταρίες AA ή ΑΑΑ, πχ το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης που θέλετε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας χριστουγεννιάτικη ταινία! Άλλες πάλι συσκευές όπως κάποια ρολόγια τις μικρές μπαταρίες που είναι σε σχήμα νομίσματος, συνήθως CR-2032 αλλά τσεκάρετε το μέγεθος.

Φορτιστές

Οι τύποι φορτιστών έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Οι περισσότερες φορητές συσκευές συμπεριλαμβανομένων smartphones και tablets φορτίζονται με microUSB καλώδιο και οι συσκευές της Apple χρειάζονται καλώδιο Lightning το οποίο περιλαμβάνεται συνήθως μέσα στη συσκευασία. Τελευταία ήρθε για να περιπλέξει λίγο τα πράγματα ένας νέος τύπος φορτιστή που ονομάζεται USB type-C ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο φορτιστής του μέλλοντος και να χρησιμοποιείται από τις περισσότερες συσκευές. Φροντίστε να μη μείνετε χωρίς φορτιστή τα Χριστούγεννα γιατί θα δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας άτομα για να τους ευχηθείτε!

Καλώδιο Ethernet

Οι πιθανότητες να χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση στο Wi-Fi Router τα Χριστούγεννα είναι πάρα πολλές ειδικά αν προσπαθήσετε να συνδέσετε καινούρια gadgets που σας έκαναν δώρο. Τα περισσότερα routers μπορούν να διαχειριστούν μέσω Wi-Fi αλλά είναι πιο εύκολο, γρήγορο και σίγουρο αν κάνετε τις εργασίες συντήρησης μέσω ενός καλωδίου Ethernet.

Καλώδια για βίντεο

Η αποστολή φωτογραφιών και βίντεο στην τηλεόραση είναι κάτι που αγαπάει να κάνει η οικογένεια. Είτε θέλετε να συνδέσετε εκεί το smartphones σας ή κάποια άλλη συσκευή θα χρειαστείτε ένα καλώδιο που συνήθως δεν περιέχεται μαζί με τις συσκευές. Το πιο βασικό είναι το καλώδιο HDMI το οποίο είναι συμβατό με τις περισσότερες τηλεοράσεις. Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βγάλατε τα Χριστούγεννα και τις γιορτές στην τηλεόραση του σαλονιού σας!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS