ΑρχικήinetΗ Google ξανα-σχεδιάζει το Google+ με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών

Η Google ξανα-σχεδιάζει το Google+ με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών

Η καινούργια επανασχεδιασμένη Google+ είναι εδώ.

Η Google ξανα-σχεδιάζει το Google+ με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών

Η εταιρεία παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Google+ και την ιστοσελίδα που αναδιοργανώνει το κοινωνικό δίκτυο σχετικά με τα Communities και Collections χαρακτηριστικά του.

Η ανανεωμένη Google+ δίνει έμφαση στα Communities και Collections, χαρακτηριστικά τα οποία η εταιρεία εισήγαγε νωρίτερα αυτό το έτος. Τα Communities είναι ομάδες του κοινωνικού δικτύου, ενώ τα Collections επιτρέπουν στους χρήστες να ομαδοποιούν αναρτήσεις με βάση το θέμα.

Αυτό έχει ως στόχο, λέει η Google, να κάνει το Gοogle+ απλούστερο και ευκολότερο στην χρήση με το να κάνει το κοινωνικό δίκτυο να στραφεί και προς τα ενδιαφέροντα των χρηστών του.

Η ιστοσελίδα της Goοgle+, η iOS και η Android app έχουν επίσης επανασχεδιαστεί ώστε να είναι ταχύτερες και ευκολότερες στη χρήση σε διάφορες πλατφόρμες και συσκευές.

«Έχουμε απλοποιήσει δραστικά σχεδόν κάθε πτυχή του προϊόντος», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Goοgle+, ο Luke Wroblewski της Google. «Το νέο Goοgle+ καθιστά ευκολότερη την δημοσίευση, την αναζήτηση, το να συνδεθείς και να συμβαδίσεις με μεγάλη ευκολία σε μια πλήρως ανασχεδιασμένη εικόνα.»

Αν και φαίνεται απίθανο ο τελευταίος επανασχεδιασμός να είναι σε θέση να δώσει μια νέα πνοή στο κοινωνικό δίκτυο της Google, το Google+ έχει επιτυχώς προσελκύσει ομάδες χρηστών που ενδιαφέρονται για συγκεκριμένα θέματα, έτσι δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή για αναδιοργάνωση της υπηρεσίας γύρω από εκείνες τις περιοχές.

Οι ενημερωμένες εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες «μέσα στις επόμενες ημέρες», αλλά οι χρήστες του Google+ μπορούν να δουν το νέο site και από τώρα επιλέγοντας το «let’s go» μετά την σύνδεση τους στον browser. Ωστόσο, θα είστε σε θέση να επιστρέψετε στο παλιό σχέδιο, αν και δεν είναι σαφές ακόμα αν αυτό πρόκειται να αλλάξει μελλοντικά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS