ΑρχικήinvestigationsΕπίθεση της GHS στην ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ

Επίθεση της GHS στην ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ

Επίθεση με συνολική αλλοίωση της ιστοσελίδας εναντίον της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι, από υποστηρικτές της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής!

Οι Έλληνες χάκερς που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν με πολλαπλά χτυπήματα σε στόχους υψηλού προφίλ, επέλεξαν χτές, την ημέρα των πολυπληθών συγκεντρώσεων & συλλαλητηρίων να δώσουν το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στο SecNews με ανώνυμο ηλεκτρονικό μήνυμα, αλλά και στην προσωπική τους ιστοσελίδα στο Facebook, υποστηρικτές της Ελληνικής Hacking σκηνής έκαναν την επανεμφάνισή τους μετά από ένα μεγάλο διάστημα εμφανούς απουσίας απο τα τεκταινόμενα.Επέλεξαν να αλλοιώσουν την κεντρική ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ, οπου και ανάρτησαν χαρακτηριστικό ηλεκτρονικό μήνυμα-προκήρυξη, συμβολικά την ημέρα της γενικής απεργίας. Τα ακριβή χρονικά στοιχεία της επίθεσης (timestamps) έχουν καταγραφεί από ιστοσελίδες του εξωτερικόυ:  2015-11-12 11:41:27

Θυμίζουμε ότι χτές μεσημέρι της Πέμπτης (12/11) περισσότεροι από 25.000 διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήσαν συγκεντρώσεις και πορείες  στο κέντρο της Αθήνας στο περιθώριο γενικής 24ώρης απεργίας. Παρόμοιες πολυπληθείς συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενώ όπως τόνισαν σε ανακοίνωσή τους στην απεργία συμμετείχαν εργαζόμενοι σε υπουργεία, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, εργαζόμενοι σε τράπεζες, καθηγητές και δάσκαλοι.

ghs ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ

Το χτύπημα των υποστηρικτων της Ελληνικής Χακινγκ Σκηνής καταγράφηκε από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού. Επισυνάπτουμε παρακάτω το σύνολο του μηνύματος όπως αναρτήθηκε στον κεντρικό εξυπηρετητή (server) της ΑΔΕΔΥ την στιγμή της επίθεσης. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς αναφέρουν τις απόψεις τους αναφορικά με φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας όπως Ανάπτυξη, Μεταναστευτικό, Πολιτική, Πρόσφυγες κ.α. 

HACKED

Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή.


Connect with us…

 ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ   ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ ΑΔΕΔΥ

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

+ Ελλάδα των δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών +

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σύντροφε/ συντρόφισσα, συνδικαλιστή δημόσιε υπάλληλε, ξυπνάω το πρωί και πάω σε κάποια δημόσια υπηρεσία, δεν έχω χρόνο και ταλαιπωρείς το κοσμάκη. Δεν κάνεις τη δουλειά σου και λαδώνεσαι, γι αυτό και μου βγάζεις το λάδι.

Το σύστημα είναι το κράτος και πλέον και οι εταιρίες, η κάθε κυβέρνηση στο χρόνο που έχει μπορεί να αλλάξει κάποια γρανάζια του συστήματος, ώστε να μην λαδώνονται, αλλά και πάλι σε βάθος χρόνου ακόμα και τα νέα γρανάζια πιθανότατα να λαδωθούν και τα παλιά που κόψαν την συνήθεια για λίγο να το ξανακάνουν. Εσύ συνδικαλιστή που θα διαδηλώσεις και πάλι σήμερα, μήπως χρηματίζεσαι; Και εσύ σύντροφε, μήπως ο κάθε αρχι-συνδικαλιστής που σε τραβάει από εδώ και από εκεί για τα κάθε δικαιώματα, μήπως σου πουλάει ιδεολογία και το κάνει για την τσέπη του, μήπως χρηματίζετε; Αλλά και εσύ ο ίδιος, μήπως λαδώνεσαι; Ακόμα και αυτή η ιστοσελίδα θέλει κάποια χρήματα για τη λειτουργία της, από που προέρχονται και που καταλήγουν, και ποιος τελικά πληρώνει τα σπασμένα; Προτείνουμε σύστημα διαφάνειας, με τον έλεγχο του ίδιου του λαού.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικά κόμματα και μη, αποτύχατε να συσπειρώσετε το λαό, καταφέρατε να τον διχάσετε, καταφέρατε να καταστρέψετε την νεολαία και να κρατήσετε και πάλι τους κώλους σας στη βουλή. Κάποιοι πιστέψατε ότι “πρώτη φορά αριστερά”, αυτή η αριστερά βρίσκετε εδώ και δεκαετίες στη βουλή και τώρα μετά το παραμύθι έχουμε δεύτερη φορά αριστερά (όχι ότι δεν είχαμε πριν). Η Σκηνή έδωσε την ευκαιρία στην αριστερά. Είδαμε εικόνες τύπου Κωνσταντοπούλου για παράδειγμα να βγαίνει στη βουλή έξω να υψώνει γροθιές λες και θέλει να κάνει κακό σε κάποιον, με μίσος, σαν το Χίτλερ, με διαφορετικό χέρι απλά και με κλειστεί παλάμη. Όλα αυτά δεν διαφέρουν σε τίποτα. Βάλανε το κόσμο να ψηφίσει ένα δημοψήφισμα χωρίς να ξέρει περί τίνος πρόκειται, και τελικά κάναν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ψήφισε ο λαός. Για την προσωπική τους ιδεολογία, επειδή όλοι αυτοί έχουν τα χρήματα και δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Λαέ, δεν χρειάζεται να ψηφίσεις κάποιον επειδή σου είπαν ότι αν δεν ψηφίσεις δεν έχεις γνώμη. Έχεις γνώμη, και αν δεν σε αντιπροσωπεύει κανείς, δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις κάτι επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή.

Να σας πω τι θέλει ο λαός! Ο λαός δεν θέλει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε κέντρο, ούτε άκρα. Ο λαός θέλει να μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια, με ασφάλεια, να μπορεί να δουλεύει, να ζει, να περνάει καλά, να μπορεί να έχει οικογένεια, να πηγαίνει διακοπές, να μπορεί να αγοράσει ένα σπίτι για την οικογένειά του. Δεν θέλει τίποτα εξωπραγματικό, θέλει να την μπουλεψετε για να βρει την ησυχία του. Θέλει Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Ο λαός θέλει πολιτικούς που να θέλουν το κοινό καλό, άσχετα από την πολιτική τους πεποίθηση.

Να σας πω τώρα τι θέλετε εσείς πολιτικοί. Επειδή έχετε τα χρήματα και θα περάσετε καλά έτσι και αλλιώς και θα πάτε τις διακοπές σας και έχετε και σπίτια. Εσείς, θέλετε να επικρατήσει η πολιτική σας ιδεολογία και να μην υπάρχει κανένας άλλος, να υποστηρίζετε μόνο όσους πιστεύουν στην ίδια ιδεολογία. Προωθείτε καταστάσεις τύπου εμφύλιους πολέμους και άλλα καταστροφικά πράγματα. Δεν ενδιαφέρεστε για το λαό και γι αυτό ο λαός δεν σας θέλει.

Δημοκρατία δεν είναι το 51%. Δημοκρατία είναι να αντιπροσωπεύονται όλοι ανάλογα με την απήχηση τους. Δημοκρατία είναι η στέγη που υπό αυτήν μπορούν όλοι να επιβιώσουν. Ταυτόχρονα η Δημοκρατία δεν πρέπει να δίνει καθόλου έδαφος σε ιδεολογίες απολυταρχικών καθεστώτων, μωαμεθανισμού και άλλου τέτοιου είδους, που θέλουν να συρρικνώσουν την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή, είμαστε οι φτωχοί και αδύναμοι, οι άρρωστοι, οι οικογένειες που προσπαθούν να επιβιώσουν, οι ταλαιπωρημένες μανάδες και παιδιά, οι πρόσφυγες, οι καταπιεσμένοι. Είμαστε ο λαός, επιδιώκουμε ένα καλύτερο μέλλον.

ΠΑΙΔΕΙΑ

Θέλουμε παιδεία, πραγματική παιδεία. Ένα σύστημα που να προωθεί την παιδεία και τις επιστήμες. Η παιδεία είναι και η διαχείριση του κράτους, του εργατικού δυναμικού σε όλους τους τομείς. Σήμερα βάζετε ως εκπαίδευση έναν αθλητή, έναν μουσικό και έναν παράλυτο, με κριτήριο ποιος θα νικήσει σε αγώνα δρόμου. Με απλά λόγια, δεν γίνετε σωστή αξιοποίηση του δυναμικού και δεν υπάρχουν ούτε καν κίνητρα. Το μοναδικό καλό στην παιδεία, είναι ότι ακόμα είναι δωρεάν!

 

Σημείωση Να ζήσει ο Πόντος! Η ιστορία, είναι ένας βασικός παράγοντας της παιδείας αλλά και της ανάπτυξης, από εκεί πηγάζουν ιδέες για ανάπτυξη, πολιτισμό, τι είναι σωστό και τι λάθος, να μαθαίνουμε για να μπορούμε να πηγαίνουμε μπροστά και να γνωρίζουμε το κοινό καλό. Η παιδεία βέβαια δεν είναι μόνο το σχολείο, αλλά σίγουρα η βάση είναι εκεί. Η παιδεία δεν είναι να γνωρίζουμε πράγματα, αλλά και πως να συμπεριφερόμαστε στο συνάνθρωπό μας.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ανάπτυξη επιτυγχάνετε και σε συνδυασμό με την παιδεία, στη σημερινή εποχή, με την τεχνογνωσία και την έρευνα. Για το σύστημα είναι χαμένα χρήματα επειδή μπορούν να τα βάλλουν στις τσέπες τους, όμως είναι η βάση της ανάπτυξης. Η κοινωνία πρέπει να προωθεί τους άριστους και ενάρετους. Να προωθεί τις νέες ιδέες και να έχει όραμα για το αύριο.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Μεταναστευτικό και πολιτική, προς δεξιά και αριστερά, κέντρο και άκρα. Υπάρχουν Νόμιμοι Μετανάστες που ήρθαν για ένα καλύτερο αύριο και καλά κάναν, και Παράνομοι Μετανάστες (λαθρομετανάστες). Κάθε χώρα μπορεί να συντήρηση ένα συγκεκριμένο αριθμό νομίμων μεταναστών ώστε να μπορεί να τους προσφέρει και μια αξιοπρεπή ζωή, όταν υπερβαίνεται αυτό το όριο, τότε δημιουργούνται κοινωνικά προβλήματα καθώς κάποιοι φέρνουν τις χώρες τους εδώ, και στην ουσία μετατρέπεται η Ελλάδα σε Ελλαδιστάν για παράδειγμα. Τότε ποιος ο λόγος μετανάστευσης εφόσον μετατρέπεις ένα μέρος σαν και αυτό που ήσουν; Κανένας, εκτός αν πρόκειται για κατακτητικό σκοπό μέσω μετακινήσεις πληθυσμών και δημογραφικά που μάλλον αυτό γίνετε κυρίως με τι λαθρομετανάστευση. Και ενώ πολλοί ήρθαν νόμιμα στην Ελλάδα και εκπλήρωσαν όλα τα σχετικά κριτήρια του κράτους και σεβάστηκαν τους νόμους, κάποιοι άλλοι ήρθαν παράνομα, και μπαίνοντας παράνομα καταπατούνται οι νόμοι και από πάνω ζητάνε και νομικά δικαιώματα και καλύτερα από αυτά τον Ελλήνων και τον Νομίμων Μεταναστών. Οι λαθρομετανάστες ζουν εις βάρος και δυσκολεύουν τη ζωή των Ελλήνων Πολιτών και των Νομίμων Μεταναστών. Απλή λογικοί αγαπητοί, πολύ απλή λογική για τους πολιτικούς και άλλους ιδεολογικούς στόκους. Δεν βλέπω κανένα κακό στους μετανάστες που ήρθαν νόμιμα και ζουν νόμιμα, όμως βλέπω τους παράνομους μετανάστες να καταστρέφουν μια χώρα για ιδεολογικούς σκοπούς και προπαγάνδες. Για τις δουλειές, πολλοί λένε ότι οι Έλληνες δεν κάνουν όλες τις δουλειές. Δηλαδή πριν το 1990 ποιος τις έκανε Ο κούκος η οι εξωγήινοι Οι Έλληνες πάντα κάναν όλες τις δουλειές, εν συνέχεια παράλληλα με την μετανάστευση, που οι Έλληνες βοήθησαν πάρα πολλούς τότε για μια καλύτερη ζωή σαν ένας λαός που βρισκόμαστε σε πολλά μέρη του κόσμου και είμαστε φιλόξενοι. Παράλληλα λοιπόν είχαμε και τι λαθρομετανάστευση, ερχόταν δηλαδή κάποιος στη χώρα παράνομα, και έψαχνε για δουλειά όσο όσο, πήγαινε στις δουλειές και έλεγε πάρτε με και δουλεύω με λιγότερα. Έτσι ο Έλληνας που δεν κοιτάει και πολύ τις ράτσες των ανθρώπων του έδωσε δουλειά μιας και συνέφερε και την τσέπη του ίδιου. Μετά μια άλλη μέρα ο εργοδότης είπε στον Έλληνα εργαζόμενο που πληρώνει κανονικά φόρους, ότι ξέρεις από σήμερα θα παίρνεις λιγότερα. Μα γιατί απορούσε ο Έλληνας; Μα γιατί και αυτός δουλεύει με λιγότερα απάντησε ο εργοδότης. Πέρασε ο καιρός και άλλες παραχωρήσεις και άλλες μειώσεις. Μέχρι που ο Έλληνας λόγο αξιοπρέπειας έφυγε από την δουλειά και δεν θέλησε ποτέ να κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερα λεφτά και αυτό έμαθε και στα παιδιά, και έτσι έχουν δημιουργηθεί οι σημερινές κοινωνικές διαφορές. Πιο δύσκολα ήταν για τους νόμιμους μετανάστες που στην πάροδο του χρόνου την πάτησαν και οι ίδιοι από τους λαθρομετανάστες. Τώρα ιδεολόγοι αριστεροί και δεξιοί πάρτε τα κομμάτια σας και παραδεχτείτε την αλήθεια, αν όχι στο λαό, τουλάχιστον στους εαυτούς σας. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από το να τηρούνται οι νόμοι. Κάποιος που παραβιάζει τους νόμους και δεν σέβεται την χώρα, πρέπει να τιμωρείται. Για τους λαθρομετανάστες που ζουν εις βάρος Ελλήνων και Νομίμων Μεταναστών, πρέπει να δικάζονται για παράνομη είσοδο στη χώρα, εν συνέχεια να εκτείνουν την ποινή τους, και εν συνέχεια να γίνετε η απέλαση τους στη χώρα τους, αν ακόμα δεν αποκαλύπτουν και αποδεικνύουν την χώρα από όπου προέρχονται, μπορούν να συνεχίσουν να εκτείνουν την ποινή τους μέχρι να καταφέρουν να το αποδείξουν. Μετά για να δούμε αν θα υπάρξει ξανά λαθρομετανάστευση. Το παραπάνω είναι ότι πιο λογικό και νόμιμο. Δεν μπορούν άλλοι να έρχονται νόμιμα σεβόμενοι τους νόμους και τον πολιτισμό τις χώρας, πληρώντας όλα τα κριτήρια και άλλοι να έρχονται παράνομα και να ζητάνε μόνο καταστρέφοντας και προωθώντας απολυταρχικές προπαγάνδες τύπου μωαμεθανισμού και άλλων αλλόκοτων πεποιθήσεων που δεν συμβαδίζουν με την Δημοκρατία και την Ελευθερία.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, σε αριθμό που μπορεί να φροντίσει η χώρα και τους υπόλοιπους προώθηση με ασφάλεια σε άλλους ασφαλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι είναι πραγματικά πρόσφυγες και όχι σε οικονομικούς λαθρομετανάστες που κάνουν τους πρόσφυγες και με αυτό τον τρόπο παίρνουν τα δικαιώματα των πραγματικά προσφύγων με κακό τρόπο, και μια ακόμα οικογένεια πραγματικά προσφύγων θα ταλαιπωρείτε επειδή κάποιος άλλος με δόλιο τρόπο προσποιήθηκε τον πρόσφυγα ενώ δεν είναι.

ΈΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Υποστηρίζουμε τους καταπιεσμένους Αλεβίτες στην Τουρκία, και υποστηρίζουμε Αλεβίτικο κράτος στο κομμάτι της Τουρκίας που είναι Ευρώπη και στην συνολική έκταση της Κωνσταντινούπολης και τριγύρω από το Βόσπορο.

Επιδιώκουμε ελεύθερη εμπορική ζώνη στην περιοχή της Σμύρνης και Πόντου και την ανάπτυξη επιχειρήσεων στην περιοχή.

Εδραίωση Ελεύθερου Κουρδικού κράτους στο βόρειο Ιράκ, και αυτόνομες Κούρδικες περιοχές στα Νότια των Τούρκικων συνόρων και σε Νότιο-Ανατολική Τουρκία. Προστασία των μειονοτήτων (παράδειγμα Ασσύριοι, άλλοι Χριστιανοί, όπως και άλλες μειονότητες στην περιοχή) και ελευθερία διοίκησης αυτών, στην επικράτεια του Κουρδιστάν.

Αποκατάσταση του εγκατελειμμένου Ελληνισμού σε Συρία, Λίβανο, Ιορδανία και άλλες περιοχές.

Υποστηρίζουμε την ειρηνική συνυπάρξει Παλαιστίνης-Ισραήλ. Η Παλαιστίνη δεν μπορεί να δέχεται βοήθεια από την Τουρκία, ενώ υπάρχει Κατεχόμενη Κύπρος. Όσοι θέλουν ελεύθερη Παλαιστίνη, θα πρέπει να επιδιώκουν και ελεύθερη Κύπρο.

Διεκδίκηση του Μοναστηρίου και της Βόρειας Ηπείρου, εμπορικά και πολιτιστικά.

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελλάδα. Δεν μπορεί να υπάρξει γεωγραφικός προσδιορισμός. Η Μακεδονία δεν είναι γεωγραφική περιοχή, αλλά Βασίλειο της Αρχαίας Ελλάδας, ένα από τα πολλά Ελληνικά Βασίλεια ή Πόλεις-Κράτη της εποχής που συγκρότησαν την Αρχαία Ελλάδα και την σημερινή Ελλάδα.

Η Ελλάδα πρέπει να δημιουργήσει Βυζαντινή Συμμαχία στα Βαλκάνια (Αίμος) και στην Ανατολή.

Ο μωαμεθανισμός και τα απολυταρχικά καθεστώτα είναι εχθροί της Δημοκρατίας και της Ελεύθερης Σκέψης.

 

With kind regards,
me your son/daughter, of freedom and civilization.

 

Μήνυμα

Προσοχή Λαέ, να ανησυχείς για το μέλλον σου. Οι πολιτικοί, το σύστημα, οι εταιρίες και όλοι οι συνεταίροι τους σου λένε ψέματα και δεν νοιάζονται καθόλου για σένα. Η εξαγορά των κυβερνήσεων από τις εταιρίες έχει ήδη ξεκινήσει, δεν είναι πλέον αποδεκτό να σωπαίνετε συνειδητά και να συναινείτε έτσι στην καταστροφή όλων μας για την οποια και βλέπετε και οι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να ενταχτείτε στο κίνημα-ιδέα κατά των εγκληματιών που επιθυμούν να σας αφαιρέσουν τις ελευθερίες σας.

Πολεμήστε και διασφαλίστε την Ελευθερια, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Παιδεία για όλους, δώστε φωνή στους αδύναμους, βοηθήστε τους φτωχούς, προωθήστε τους αριστους.

Μοναδικός τους στόχος, όσα περισσότερα κέρδη, ώστε να μπορούν με αυτό τον τρόπο να διατηρούν τον έλεγχο και την εξουσία ως προς το οφέλος τους και μονο. Εκεί που κάποτε το κάθε άτομο θα μπορούσε να διαλέξει το μονοπάτι τις ζωής του, τώρα έχει αντικατασταθεί με κάποια εργασία του απλά να ζεις και χωρίς καμια προσωπική επιθυμία. Ολόκληρες κοινωνιες έχουν αντικατασταθεί με εξαρτήσεις, κοινωνίες χωρίς θέληση να πολεμήσουν για τα δικαια τους, άλλοι απασχολημένοι στο να κρατήσουν την καθημερινή επιβίωση τους κλείνοντας τα ματια σε ότι συμβαίνει και γυρνώντας το κεφάλι τους αλλου, ενώ οι περισσότεροι τόσο χαρούμενοι που έχουν καταφέρει να κρύψουν ότι συμβαίνει στην αγνοια και στους καθησυχασμούς. Αν συνεχίσουμε ακάθεκτα προς αυτή την κατεύθυνση, η κατάρρευση αυτού που ήταν ο ελεύθερος κόσμος θα έχει ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική κατάρρευση τις ελεύθερης σκέψεις και βούλησης και θα οδήγηση τον πολιτισμό περαιτέρω σε έναν καταθλιπτικό κύκλο τις υπακοής και του χρέους.

Δεν είμαστε όμως αδύναμοι, μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την αρρωστημένη τυραννική κυριαρχία από πάνω μας, από όλους τους αδερφούς και αδερφές. Πρέπει να κοινοποιήσουμε στο λαό και σε όλους τους λαούς, να επανεξετάσουν την αξιολύπητη ύπαρξη τους, δείχνοντας ότι οι δυνάμεις που ελέγχουν και εξουσιάζουν είτε είναι κυβερνήσεις είτε εταιρίες, δεν είναι τίποτα άλλο από αδιάφοροι για το κοινό καλο όλων.

Απελευθέρωση!

Απελευθερώστε τους εαυτούς σας από την τυραννία!

Ανάπτυξη τώρα, η ανάπτυξη δεν έρχεται επενδύοντας σε τούρκο-μογγολικές τηλεοπτικές σειρές, η εισάγοντας προϊόντα τα οποια μπορούμε και ως χωρα να παράξουμε. Κατεβάστε τις τιμές, δώστε πραγματικό καθαρό αέρα στο λαό για να αναπνευσει και να μπορέσει να έρθει ανάπτυξη. Προωθήστε το εμπόριο, μην ξεχνάτε ότι τα αδέρφια μας ανά τον κόσμο περιμένουν με ανοιχτές τις αγκαλιές για συνεργασία και εμπόριο αρκεί να είμαστε όλοι προσηλωμένη στην ανάπτυξη, από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία, από την Ρωσία μέχρι το Λίβανο και την Νότιο Αφρική. Μην δυσκολευεται άλλο τις καλές μας προθέσεις ανά τον κόσμο βάζοντας αμφιβολία και ματαιοδοξία σε κάθε τι. Μειώστε την γραφειοκρατία, δώστε προνόμια σε όσους θέλουν να προσφέρουν, επενδύσουν και να δημιουργήσουν. Αφήστε τους αρχιτέκτονες με χαμηλό κόστος να δημιουργήσουν να χτίσουν μια μοντέρνα χωρα, κοιτάξτε πάλι τις σχετικές νομοθεσίες. Θέλουμε πραγματική ανάπτυξη και την θέλουμε τώρα. Αξιοκρατικά για όλες τις δουλειές και όχι με βάση την πολιτική προτίμηση. Δουλειές σε αυτούς που έχουν πραγματικά τα φώτα στον κάθε τομέα. Τέρμα οι μίζες, μην παίρνετε μίζες μονο κακό κάνετε, μην δέχεστε δουλειές μίζας, μην παίρνετε δουλειές που δεν μπορείτε να κάνετε. Μπορεί να ταλαιπωρηθούμε για κάποια χρονια, αλλα εν συνεχεια όλα θα λειτουργούν ρολοι, και όλοι δουλειές θα μπορείτε να βρείτε και δουλειές που σας αρέσουν, το εμπόριο θα προσφέρει σε όλους και η εθνική παραγωγή. Δημιουργία τομέα για την ερευνα, ενεργό τομέα για ερευνα και ανάπτυξη, μαζέψτε όλους όσους νομίζουν ότι μπορούν να προσφέρουν, αξιολογήστε και κρατήστε όσους μπορούν να κάνουν όσα λένε, ο καθένας εκεί που μπορεί, παρέχεται τα υλικά, με εθνική παραγωγή η ερευνα και ανάπτυξη δεν είναι τίποτα, υπάρχουν πολλοί που θα δούλευαν και χωρίς να πληρώνονται η έστω με λεφτά για να περάσουν το μηνα τους, και αποδίδοντας όλη τους την τρελα, ιδέες, εφευριτικότητα, επειδή ξέρετε υπάρχουν και αυτοί που δεν κοιτάνε μονο το προσωπικό τους συμφέρον, αλλα έχουν όραμα για το αύριο. Και μην μένετε μονο στις μελέτες και τις έρευνες αλλα περάστε και στην πράξη. Εμείς έχουμε και όραμα και ιδέες! Εσείς? Ανάπτυξη λοιπόν.

Η Greek Hacking Scene υπάρχει εδώ και δυο δεκαετίες και είναι από τις ελάχιστες ανά τον κόσμο που είναι ενεργή σε συνεχείς βάση. Έχει αναπτυχθεί σε τεχνολογικό επίπεδο και βρίσκετε αρκετά βήματα μπροστά από τα σημερινά δεδομένα, είτε σε μεθόδους και τεχνικές καθώς παράλληλα αναπτύσσει και διαφορες τεχνολογίες. Η GHS έχει απόκτηση πρόσβαση σε πολλά σημαντικά συστήματα από κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, οργανισμούς, πολυεθνικές κλπ. (Nasa, Αμερικανικο Ναυτικό, όλα τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα χωρίς εξαιρέσεις, Βουλή, Προεδρία, όλα τα πανεπιστήμια και λοιπά εκπαιδευτικά ιδρύματα μιας και μέλος της Σκηνής το είχε σαν χόμπυ μαζί με πανεπιστήμια του εξωτερικού, Τουρκικα υπουργεία, Τουρκικος στρατός και βουλή, Τουρκικα πολιτικά κόμματα, Άλλες κυβερνήσεις πχ. Σκοπιανική Κυβέρνηση για τα δικαια της Μακεδονίας, Media, Παγκοσμιους οργανισμούς, ΝΑΤΟ, Ηνωμένα Έθνη και πολλά πολλά αλλα). Η Σκηνή έχει αναπτύξει έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων που επιλεκτικά προωθεί τα δεδομένα. Κύκλοι ανθρώπων έτοιμοι να πολεμήσουν κατά τις διαφθοράς και πέρα από το internet, σε νομικό επίπεδο. Διαφορα τα βλέπουμε. 

#codehack Facebook Twitterhackbox@europe.com

 

Greetings to: Greek Hacking Scene, #codehack, hacks, Nyo, Napsterakos, cosmmin, KaGra, Byzantine, Xak, nose, norme, Paok, atlantis, HellenicFighter, GrMac

 

Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

 

Hacked by Hellenic Hackers.

Copyright 2015 Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS.

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε δυο εξαιρετικά σημαντικά στοιχεία για την εν λόγω επίθεση:

Καταρχήν οι υποστηρικτές της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής, πιθανολογούμε ότι είχαν πραγματοποιήσει προπαρασκευαστικές ενέργειες αναφορικά με την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον server της ΑΔΕΔΥ και την ημέρα της επίθεσης απλά πραγματοποίησαν την αλλοίωση/ανάρτηση μηνύματος. Επιπροσθέτως το σημαντικό είναι ότι οι διαχειριστές της ιστοσελίδας της ΑΔΕΔΥ (και προς τιμήν τους) αλλά και οι διαχειριστές του παρόχου, αντελήφθηκαν ΑΜΕΣΩΣ την αλλοίωση και προχώρησαν σε ΑΜΕΣΗ επιδιόρθωση του server και “κατέβασμα” του σχετικού μηνύματος.

Αν και οι hackers, σε δήλωσή τους, αναφέρουν ότι δεν πείραξαν το παραμικρό στον εξυπηρετητή, επειδή ο server που στοχοποιήθηκε εξυπηρετεί πολλαπλές ιστοσελίδες (shared hosting) της εταιρείας TopHost, πιθανόν να έχουν επηρεαστεί και ιστοσελίδες και άλλων Πελατών, κάτι που ΑΜΕΣΑ πρέπει να ελέγξουν οι αρμόδιοι διαχειριστές του παρόχου!

Άλλωστε οι διαχειριστές της ΑΔΕΔΥ δεν φαίνεται να είχαν ουσιαστικά ευθύνη (μιας και οι ιστοσελίδες ήταν shared hosting) και δεν φαίνεται να επηρεάστηκαν εσωτερικά συστήματα της συνδυκαλιστικής οργάνωσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS