ΑρχικήinetΟλοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο VELCON, Επιχ/τας, Πληροφορικής & Ασφάλειας

Ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο VELCON, Επιχ/τας, Πληροφορικής & Ασφάλειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΕΔΡΙΟ VELCON, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΕΔΡΙΟ VELCON, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, το πρώτο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, Πληροφορικής και Ασφάλειας VELCON, τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και από πλευράς θεματολογίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες τεχνολογίες, όπως Επαυξημένη Πραγματικότητα, Cloud Computing και Ψηφιακή Οικονομία, ενώ οι γνώσεις που απέκτησαν για τις απειλές στο Διαδίκτυο και στα κινητά τηλέφωνα, καθώς και οι τρόποι προστασίας, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές και χρήσιμες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Οι Διοργανωτές κ.Θεοφάνης Κασίμης από την Audax Cybersecurity και ο κ.Θοδωρής Μαρίνος από την Velvet Studio, ευχαριστούν ιδαιτέρως τους ομιλητές κ. Χρήστο Μελά, κ. Κώστα Συλιγάρδο, κ. Στέλιο Κουκάρα και κα Φωτεινή Μπουνταλάκη για τις γνώσεις που μοιράστηκαν και τους χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση, προκειμένου να βγεί όλο αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Κατά απαίτηση των συμμετεχόντων, το VELCON θα πραγματοποιηθεί ξανά τους επόμενους μήνες στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ ήδη έχει αρχίσει η διοργάνωσή του για την Αθήνα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS