ΑρχικήinetNinebot mini: Ένα φθηνό ηλεκτρικό πατίνι που ισορροπεί μόνο του

Ninebot mini: Ένα φθηνό ηλεκτρικό πατίνι που ισορροπεί μόνο του

Ninebot miniΗ Xiaomi, βασικός μέτοχος της Ninebot – η κινεζική εταιρεία που τον Απρίλη του 2015 απέκτησε τη Segway, την εταιρεία με τα ομώνυμα ηλεκτρικά οχήματα δύο τροχών τα οποία αυτο-ισορροπούν – παρουσίασε το Ninebot mini, ένα αυτό-ισορροπούμενο όχημα με δύο τροχούς και το πρώτο προϊόν της εταιρείας μετά την εξαγορά της Segway τον Απρίλιο.

Το Ninebot mini είναι ουσιαστικά διαφορετικό από οποιοδήποτε από τα μοντέλα της Segway – αντί της λαβής έχει ένα μπαστούνι που προσαρμόζεται στα γόνατα και το κατευθύνει. Σύμφωνα με την εταιρεία, αρκούν μόνο “λίγα λεπτά” για να συνηθίσετε τη χρήση του.

Το ηλεκτρικό πατίνι μπορεί να ταξιδέψει 22 χιλιόμετρα (13,7 μίλια) με μία μόνο φόρτιση, με 16 χλμ/ώρα (9,9 μίλια/ώρα) μέγιστη ταχύτητα. Υποστηρίζει φορτία έως 85 kg – σίγουρα ένα πλεονέκτημα για πολλούς – ζυγίζει 12,8 κιλά, ενώ μπορεί να διασχίσει κλίσεις μέχρι 15 μοίρες.

Ninebot_Mini_2

Το Ninebot mini έρχεται επίσης με ένα smartphone app, το οποίο σας επιτρέπει να διασφαλίσετε το πατίνι σας, προγραμματίζοντάς το να ηχήσει έναν συναγερμό, σε περίπτωση που μετακινηθεί. Το Δελτίο Τύπου της Ninebot αναφέρει επίσης, πως  η εφαρμογή επιτρέπει τον έλεγχο της κίνησης του οχήματος, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Ninebot mini είναι η τιμή του. Περίπου 314 δολάρια, είναι πολύ φθηνότερα από οποιοδήποτε από τα μοντέλα της Segway, που συνήθως ξεκινούν από $ 6.000.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS