ΑρχικήinetΗ εφαρμογή του Linkedin θα μοιάζει περισσότερο με του Facebook

Η εφαρμογή του Linkedin θα μοιάζει περισσότερο με του Facebook

linkedin-2Το LinkedIn app έχει περάσει από ανασχεδιασμό – αλλά εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά παρόμοιο με του Facebook.

Μιλώντας στο συνέδριο Talent Connect της εταιρείας, ο Jeff Weiner Διευθύνων Σύμβουλος, έδειξε ένα εντελώς επανασχεδιασμένο app που επικεντρώνεται κυρίως στην προβολή ειδήσεων από το δίκτυο του χρήστη, αλλά φαίνεται παρόμοιο με το Facebook News Feed.

Η εφαρμογή ονομάζεται «Project Voyager» και θα είναι διαθέσιμη για iOS, Android και mobile web όταν θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Weiner σημείωσε πως το Project Voyager αντιπροσωπεύει μια σημαντική απόκλιση από την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής, η οποία μπορεί να φαίνεται αποσπασματική. Αντ ‘αυτού, η νέα εφαρμογή διαθέτει μια απλοποιημένη σχεδίαση που χωρίζει το app σε πέντε τμήματα: Home, Me, Messages, My Network και Search.

LinkedIn-app-640x525

Παρόμοια με την πρόσφατα επανασχεδιασμένη εφαρμογή Pulse, το home feed θα εμφανίζει κυρίως ειδήσεις που μοιράζονται οι άνθρωποι στο δίκτυο του χρήστη, καθώς και στοιχεία που θεωρούνται ότι τον ενδιαφέρουν.

Η νέα εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα επανασχεδιασμένο τμήμα ανάγνωσης μηνυμάτων και οι χρήστες θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να ανταλλάξουν αυτοκόλλητα και εικόνες GIF εντός του app.

linkedin-app-1-2

Το τμήμα «Me» επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν εύκολα τις καρτέλες για στατιστικά στοιχεία, όπως πόσοι άνθρωποι βλέπουν τις ενημερώσεις και το προφίλ τους και πως οι επαφές τους αλληλεπιδρούν μαζί τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος έδειξε επίσης μια νέα λειτουργία ημερολογίου που επιδεικνύει πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στα προϊόντα της. Οι χρήστες που επιλέγουν αυτήν τη λειτουργία, θα είναι σε θέση να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με τις επαφές τους πριν από συνεδριάσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS