ΑρχικήinetΤο Google Nexus 5 και 6 Και το νέο Chromecast βγαίνουν στις...

Το Google Nexus 5 και 6 Και το νέο Chromecast βγαίνουν στις 29.09

google-nexus5

Έχουμε ήδη ακούσει ότι η Google θα πραγματοποιήσει την Nexus εκδήλωση για τον Τύπο στις 29 Σεπτεμβρίου, και η εταιρεία έστειλε τώρα προσκλήσεις για την εκδήλωση.

Περιμένουμε να δούμε μια σειρά από νέες συσκευές στην εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει το Google Nexus 5 και 6 καθώς και το νέο Google Chromecast.

Η Google δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το τι σκοπεύουν να ανακοινώσουν στην εκδήλωση, αλλά μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τις παραπάνω τρεις συσκευές και επίσης να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Android 6.0 Marshmallow.

Το Google Nexus 5 είναι κατασκευασμένο από την LG και η συσκευή θα έχει μια οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση full HD 1920 x 1080 pixels, η επεξεργασία θα έχει τη μορφή ενός Snapdragon 808 hexa-core επεξεργαστή και θα περιλαμβάνει 3GB μνήμης RAM .

Επιπλέον θα έχει επιλογή των 32GB και 64GB αποθήκευσης, καθώς και μια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel μπροστά για Selfies και μία 12,4 megapixel πίσω. Η συσκευή διαθέτει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια 2700 mAh μπαταρία και USB Type-C.

Το μοντέλο 6 της συσκευής της Google  κατασκευάζεται από τη Huawei και η συσκευή θα έρθει με έναν οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή 810 και 3GB μνήμης RAM, και θα περιλαμβάνει επίσης μια οθόνη 5,5 ιντσών ή 5,7 ιντσών με ανάλυση QHD του 2560 x 1440 pixels

Άλλες προδιαγραφές σχετικά με τη συσκευή, είναι μία μπροστινή 5 megapixel κάμερα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την πίσω κάμερα, η συσκευή θα έχει επίσης έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Θα δούμε επίσης το νέο Google Chromecast που θα έχει ένα νέο κυκλικό σχέδιο και θα έρθει με μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά.

Τα δύο νέα smartphones θα έχουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για κινητά, Android 6.0 Marshmallow, και θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Android Marshmallow στην εκδήλωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS