ΑρχικήinetΤο Barman ΙΙ Smartphone συνδέεται με το Cocktail Mixing Platform

Το Barman ΙΙ Smartphone συνδέεται με το Cocktail Mixing Platform

The-Barman-cocktail-mixing

Αν, όπως εγώ χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια όταν αναμειγνύετε cocktail και προσπαθείτε να θυμηθείτε τις συνταγές που μπορείτε να κάνετε με τα διαθέσιμα οινοπνευματώδη ποτά, το νέο Barman II smartphone, που συνδέεται μέσω Bluetooth με το Cocktail Mixing Platform μπορεί να είναι η τέλεια λύση.

Η EBC Services έχει δημιουργήσει το Barman ΙΙ που βασίζεται στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα αρχικά της συστήματα και τώρα παρέχει συνδεσιμότητα Bluetooth 4.0 που επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone companion application, ενώ παρέχει ακόμα και ένα σύστημα ανοικτού κώδικα.

Το νέο Cocktail Mixing Platform είναι διαθέσιμο τόσο στις iOS όσο και τις Android συσκευές.

Οι δημιουργοί του εξηγούν λίγα περισσότερα:

“Απλά επιλέξτε οποιοδήποτε ποτό που θέλετε να φτιάξετε, το μέγεθος που θέλετε να έχει, και ανακατέψτε το! Μπορείτε να προσαρμόσετε οποιοδήποτε ποτό ακριβώς με τον τρόπο που σας αρέσει. Το Barman χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο αλγόριθμο κλιμάκωσης για το ποτό, έτσι ώστε το κοκτέιλ σας θα έχει την ίδια γεύση σε όποιο μέγεθος και αν το φτιάξετε.

Ο φωτισμός CREE LED’s του Barman θα φωτίσει το ποτήρι σας ή το σέικερ μπλε, όταν είναι έτοιμο προς ανάμειξη. Η οθόνη θα σας πει πόσο ποτό να ρίξετε. Όπως θα γεμίζετε, ο δείκτης προόδου θα κινείται κατά μήκος της οθόνης, επιτρέποντάς σας να ξέρετε πόσο σας έχει απομείνει για να ρίξετε. Όταν ο δείκτης προόδου έχει φτάσει στο τέλος της οθόνης, το Barman θα φωτίσει με κόκκινο χρώμα το ποτήρι ή το σέικερ, επιτρέποντάς σας να ξέρετε ότι πρέπει να σταματήσετε το γέμισμα . Είναι τόσο απλό!”

Το Barman ΙΙ Cocktail Mixing Platform είναι στο Kickstarter για να κερδίσει τα $ 34,000 που χρειάζεται για να ξεκινήσει η παραγωγή του. Έτσι, αν νομίζετε ότι είναι κάτι χρήσιμο για το μπαρ του σπιτιού σας επισκεφθείτε το Kickstarter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS