ΑρχικήinetExploding Kittens! Σπάει τα κοντέρ στο Kickstarter

Exploding Kittens! Σπάει τα κοντέρ στο Kickstarter

Το Kickstarter το ξέρετε. Τον The Oatmeal ίσως όχι, αν και το πιθανότερο είναι πως κάπου θα τον έχετε πετύχει στο Facebook. Ο κατά κόσμον Matthew Inman είναι ο καρτουνίστας που έχει εμμονή με τις γάτες, τους δρόμους αντοχής και το φαγητό, δημιουργώντας από το 2009 το “The Oatmeal” που περιέχει πολλά ευφάνταστα comics με το δικό του, ιδιαίτερο στυλ σχεδίων αλλά και έχοντας δημοσιεύσει πολλά από αυτά σε βιβλία/συλλογές.

Kickstarter

Τώρα, ο The Oatmeal γίνεται ακόμη γνωστότερος, “σπάζοντας” ταυτόχρονα τα ρεκόρ του Kickstarter! Το νέο του crowd-funded project ονομάζεται “Exploding Kittens” και ουσιαστικά πρόκειται για ένα card game που θα περιέχει κυρίως… γάτες και εκρήξεις, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία decks με λίγο… σόκιν (NSFW) κάρτες, για όσους backers δώσουν κάτι παραπάνω.

exploding-kittens-2

Το απίστευτο είναι πως το Exploding Kittens είχε στόχο μόλις 10.000 δολλάρια στο Kickstarter, τον οποίο και έπιασε μέσα σε… 8 λεπτά! Και σήμερα, 3 μέρες μετά (και ενώ απομένουν άλλες 27 για τη λήξη του), έχει συγκεντρώσει 3.000.000 δολλάρια από σχεδόν 85.000 backers, διαλύοντας τα ψηφιακά κοντέρ! Παράλληλα, λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης του κόσμου έχει γίνει αναπροσαρμογή των όρων του project με αναβαθμίσεις των decks, ενώ επόμενος στόχος είναι οι 100.000 backers! Εάν επιτευχθεί τότε ο Inman, μαζί με τους Elan Lee και Shane Small θα αναβαθμίσουν το NSFW expansion σε full deck για όσους το αποκτήσουν.

exploding-kittens

Το Exploding Kittens είναι ήδη το κορυφαίο crowd-funded card game μέχρι σήμερα στο Kickstarter και παρ’ότι σε απόλυτα νούμερα δεν σπάει κάποιο ρεκόρ (#22 από πλευράς χρημάτων στο Kickstarter), πλησιάζει απειλητικά το απολύτο ρεκόρ σε backers που κατέχει το Reading Rainbow project, με 105.857 backers! Μπράβο στον Oatmeal, λοιπόν!

Πηγή: digitallife.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS