ΑρχικήinetSkittles: Ταξινομεί τις Καραμέλες ανάλογα Με το Χρώμα

Skittles: Ταξινομεί τις Καραμέλες ανάλογα Με το Χρώμα

Skittles

Skittles: Αυτό το 3D τυποποιημένο μηχάνημα Ταξινομεί τις Καραμέλες ανάλογα Με το Χρώμα τους

Είσαι μια ντίβα που προτιμά να τρώει Καραμέλες Skittles ενός συγκεκριμένου χρώματος; Ίσως έχετε ένα Minion που τα ξεχωρίζει για εσάς. Λοιπόν, το πρόσωπο αυτό έμεινε χωρίς δουλειά τώρα. Αυτό το 3D μηχάνημα θα το κάνει για εσάς.

Δημιουργήθηκε από τον χρήστη της Hackaday, MrPrezident (Nathan Peterson). Πρόκειται για ένα 3D τυποποιημένο μηχάνημα που μπορεί να ξεχωρίζει και να ταξινομεί καραμέλες με βάση το χρώμα τους, από μόνο του. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση ενός ενσωματωμένου αισθητήρα χρώματος που μπορεί να διαφοροποιήσει τις αποχρώσεις κάθε  καραμέλας.

Η μηχανή διαθέτει επίσης μια πλακέτα Arduino Uno, ένα πολωτικό φίλτρο το οποίο βοηθάει στην πρόληψη της αντανάκλασης, καθώς και ένα μικρό LED. Θεωρήστε το ως τον προσωπικό σας μπάτλερ για καραμέλες.12

Ο Peterson είπε, «άρχισα να δουλεύω σε αυτό το έργο, διότι σκέφτηκα ότι θα ήταν ένα έργο διασκεδαστικό, καθώς έχει κάποιες μοναδικές προκλήσεις, και αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω σε μεγάλο βαθμό τον καινούριο 3D εκτυπωτή μου. Ήθελα να φτιάξω ένα συμπαγές μηχάνημα που θα ταξινομούσε τις καραμέλες με ακρίβεια και ταχύτητα. ”

Δυστυχώς, δεν θα μπορούσε να διαχωρίσει και M & Ms. Ο Peterson ισχυρίζεται ότι θα μπορούσε, αλλά τα M & Ms είναι μικρότερα και θα μπορούσαν να κολλήσουν. Τα M & Ms έχουν επίσης έξι χρώματα, ενώ η μηχανή μπορεί να ανιχνεύσει μόνο πέντε. Ακόμα κι έτσι όμως, είναι ένα έργο διασκεδαστικό όπως και διασκεδαστικό είναι να το βλέπει κανείς.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS