ΑρχικήinetΣτραμμένα στο Dropbox τα βλέμματα με τις νέες προσλήψεις

Στραμμένα στο Dropbox τα βλέμματα με τις νέες προσλήψεις

dropbox

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών cloud-storage Dropbox, διαπλασιάζει την επιχείρηση με την πρόσληψη ειδικών σε παραδοσιακά μικρά και μεσαίου μεγέθους κανάλια πληροφορικής, άμεσων πωλήσεων και σχεδιασμό προϊόντων με σκοπό να κερδίσει έδαφος με  τις επιχειρήσεις.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, η εταιρεία προσέλαβε στον νεοσύστατο ρόλο του προέδρου του καναλιού,  τον Thomas Hansen, ο οποίος πρόσφατα εργάστηκε ως αντιπρόεδρος των μικρών  και μεσαίων επιχειρήσεων της Microsoft, όπου ήταν επικεφαλής πωλήσεων ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Dennis Woodside, γενικού Διευθυντή της εταιρείας, βρίσκονται μπορστά σε μια μεγάλη ευκαιρία και χρειάζεται να δημιουργήσουν μια αξιόλογη ομάδα ώστε να κυνηγήσουν την ευκαιρία.

Την ίδια εβδομάδα πραγματοποιήθηκε και η πρόσληψη του Todd Jackson, του πρώτου Vice President of product  της εταιρείας. Ο Jackson αποχαιρετά το Twitter όπου δούλεψε πρόσφατα ως διευθυντής διαχείρισης προϊόντων. Έχει  επίσης εργαστεί σε αντίχτοιχες θέσεις σε δύο ακόμη αξιόλογες εταιρείες, το Facebook και την Google.

Ο Jackson αντικαθιστά τώρα τον Ilya Fushman, που έφυγε για την Index Ventures δύο μήνες πριν.

Με τις νέες προσλήψεις, η Drop box θέλει να ενισχύσει την θέση της στις επιχειρήσεις, κι αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να κερδίζουν έδαφος, έναντι αντιπάλων όπως το Βox, καθώς και τις νεοσύστατες και τις μικρότερες επιχειρήσεις. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως έχει πάνω από 100.000 επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της, ενώ το Box διατηρεί γύρω στις 44.000 επιχειρήσεις ως πελάτες του.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS