ΑρχικήUpdatesH Google βελτιώνει την «Διαχείριση λογαριασμού»

H Google βελτιώνει την «Διαχείριση λογαριασμού»

google

Η ολοκαίνουργια σελίδα διαχείρισης λογαριασμού της Google υπόσχεται να προσδώσει λειτουργικότητα και ευκολία καθώς περιλαμβάνει όλες τις δυνατές επιλογές σε ένα μικρό και εύχρηστο μενού τριών μόνο κατηγοριών.

Παράλληλα, βελτιώνει τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που παρέχει προσθέτοντας μερικές νέες ρυθμίσεις όπως η δυνατότητα αποκλεισμού της καταγραφής του ιστορικού σας.

Οι τρείς  χρηστικές κατηγορίες της Google, όπως θα διαπιστώσετε αν ρίξετε μια ματιά στο λογαριασμό σας, είναι τ ο Signin & Security, Personal info & privacy και Account Preferences. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό στα ελληνικά θα βρείτε τις τρεις κατηγορίες ως Sign-in & Ασφάλεια, Προσωπικές Πληροφορίες και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τέλος Προτιμήσεις Λογαριασμού.

Πιο αναλυτικά τώρα, το Signin & Ασφάλεια  σας παρέχει δυνατότητες όπως ρυθμίσεις παραμέτρων ασφαλείας και φυσικά των λεπτομερειών της εισόδου στον λογαριασμό σας. Απ’ αυτή την επιλογή πληροφορείστε για την ημερομηνία της τελευταίας αλλαγής του κωδικού πρόσβασης, το 2factor authentication κτλ. Μπορείτε ακόμη να τσεκάρετε τον Google λογαριασμό σας για να διαπιστώσετε πόσο ασφαλής είναι, αλλά και να δείτε με ποιές εφαρμογές είναι συνδεδεμένος.

Στην κατηγορία Προσωπικές πληροφορίες & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων θα βρείτε πέντε διαφορετικές υποομάδες. Εκεί εμφανίζονται τα στοιχεία του λογαριασμού σας όπως το τηλέφωνο και η βασική διεύθυνση e-mail. Άλλες επιλογές που θα βρείτε σ’ αυτή την κατηγορία είναι η διαχείριση των ρυθμίσεων των διαφημίσεων, links για να κατεβάσετε τα δεδομένα σας από την εταιρεία καθώς και ρυθμίσεις διαχείρισης του ιστορικού του λογαριασμού σας.

Στην τελευταία κατηγορία, Προτιμήσεις Λογαριασμού, θα βρείτε επιλογές για την γλώσσα, τα εργαλεία, την διαγραφή λογαριασμών και άλλες υπηρεσίες, όπως και μια επισκόπηση του χώρου αποθήκευσης που χρησιμοποιείτε στο Google Drive.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS