ΑρχικήinetH Google ετοιμάζει τη δική της online φωτογραφική υπηρεσία(;)

H Google ετοιμάζει τη δική της online φωτογραφική υπηρεσία(;)

Οι φήμες είναι έντονες τον τελευταίο καιρό αναφορικά με την πρόθεση της Google να παρουσιάσει τη δική της online φωτογραφική υπηρεσία.

Σύμφωνα με το Android Headlines, το GοοgΙe +, το οποίο δεν φαίνεται να έχει μέλλον μπροστά του ως κοινωνικό δίκτυο, αναμένεται να μετατραπεί σε μία φωτογραφική υπηρεσία, σε συνδυασμό με το GοοgΙe Drive. Αξίζει να σημειωθεί ότι η GοοgΙe , τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προβεί στην εξαγορά του Odysee, μίας εταιρείας που έχει δημιουργήσει μία εφαρμογή για backup και διαμοιρασμό φωτογραφιών.

H Google ετοιμάζει τη δική της online φωτογραφική υπηρεσία-min

Το Bloomberg με τη σειρά του σημειώνει ότι η GοοgΙe προβλέπεται να παρουσιάσει τη δική της φωτογραφική υπηρεσία στο Διαδίκτυο, δίνοντας νέα ώθηση στις σχετικές φήμες. Μάλιστα, το Bloomberg πηγαίνει τις φήμες ένα βήμα παραπέρα, σημειώνοντας ότι η GοοgΙe είναι έτοιμη να παρουσιάσει αυτή την υπηρεσία αρκετά σύντομα και συγκεκριμένα στο επερχόμενο GοοgΙe I/O, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 28 έως και τις 29 Μαΐου 2015.

Πάντως, το Android Headlines αναφέρει ότι πηγές κοντά στην GοοgΙe σημειώνουν ότι η νέα υπηρεσία του κολοσσού του Internet θα επιτρέπει τον διαμοιρασμό των φωτογραφιών των χρηστών της τόσο μέσω του Facebook όσο και μέσω του λογαριασμό τους στο Twitter. Μένει να δούμε τις μας επιφυλάσσει η GοοgΙe για τις ψηφιακές φωτογραφίες μας.

 

Πηγή: pestaola.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS