ΑρχικήinetΝεαρή γυναίκα καταδικάζεται για τον θάνατο στελέχους της Google

Νεαρή γυναίκα καταδικάζεται για τον θάνατο στελέχους της Google

γυναίκα

Νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε, από το Ανώτατο Δικαστήριο της Santa Cruz, σε 6 χρόνια φυλάκισης αφού ομολόγησε πως χορήγησε σε στέλεχος της Google θανάσιμη ποσότητα ηρωίνης στην Καλιφόρνια.

Η Alix Tichelman, δήλωσε την ενοχή της για ανθρωποκτονία εξ αμελείας καθώς και για άλλες κατηγορίες περι ναρκωτικών, οι οποίες οδήγησαν στον θάνατο του στελέχους της Google, Forrest Timothy Hayes, το 2013.

Η νεαρή Tichelman, δεν αναζήτησε βοήθεια για τον Hayes, όταν αυτός λιποθύμησε μετά την ένεση ηρωίνης που του έκανε η ίδια ενώ βρίσκονταν στο σκάφος του.

Η αρχές αναφέρουν πως η Alix είναι επαγγελματίας πόρνη και πως το θύμα την προσλάβει κι άλλες φορές πέρα από την μοιραία βραδιά του Νοέμβρη του 2013.

Ο συμβιμασμός προέκυψε την Τρίτη, σαν μέρος μιας συμφωνίας που συμπεριλάμβανε μειωμένη ποινή για την ανθρωποκτονία. Ο δικηγόρος της Tichelman, Larry Biggam, ανέφερε πως αναμένει ότι η πελάτης του θα εκτίσει μόνο την μισή από την ποινή που της αποδόθηκε, καθώς θα λάβει μείωση για το διάστημα που έχει ήδη εκτίσει, δηλαδή περίπου ένα χρόνο.

Επίσης ανέφερε πως η πελάτης του, Alix, συμφώνησε λόγω των νέων στοιχείων που προέκυψαν.

«Η χορήγηση της υπερβολικής δόσης συνέβη τυχαία και μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων», πρόσθεσε.

Η νεαρή γυναίκα, εθεάθη σε βίντεο ταβηγμένο από  security camera να μαζεύει τα πράγματά της και να απομακρύνεται από τον Hayes, τελειώνοντας το ποτήρι με το κρασί της προτού εγκαταλείψει το σκάφος. Η σωρός του θύματος ανακαλύφθηκε από τις αρχές την επόμενη μέρα και η Alix συνελήφθη 8 μήνες αργότερα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS