ΑρχικήsecurityΠαρακάμψτε την SMS επαλήθευση κάθε ιστοσελίδας

Παρακάμψτε την SMS επαλήθευση κάθε ιστοσελίδας

Παρακάμψτε την SMS επαλήθευση κάθε ιστοσελίδας – Παρακάτω παραθέτουμε τέσσερις διαφορετικές ιστοσελίδες – υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να παρακάμψετε κάθε επαλήθευση που χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό του κινητού σας, για να σας αποσταλεί ένα SMS.

Φυσικά δημοσιεύουμε τις εν λόγω υπηρεσίες σαν εναλλακτικούς τρόπους αποφυγής του SPAM, και όχι για κακόβουλους σκοπούς.

Προστατέψτε την ιδιωτική σας ζωή, κρατώντας τον πραγματικό αριθμό του τηλεφώνου σας μόνο για τον εαυτό σας. Μείνετε μακριά από spammers χρησιμοποιώντας έναν από τους εικονικούς αριθμούς μας για να λάβετε τα SMS σας.

παράκαμψη SMS επαλήθευσης κάθε ιστοσελίδας

1.Receive-SΜS-Online

Είναι η πρώτη υπηρεσία στη λίστας, καθώς δεν απαιτεί registartion (εγγραφή) και η παράδοση του SΜS είναι συγκριτικά πιο γρήγορη σε σύγκριση με τις άλλες ιστοσελίδες. Απλά επιλέξτε τον αριθμό που έχει λιγότερη δραστηριότητα.
2. Receive Sms Online

Σε σύγκριση με την προηγούμενη υπηρεσία έχει περισσότερους αριθμούς για να απολαύσετε μια επιτυχή παράκαμψη.  Ο μόνος λόγος που αυτή η ιστοσελίδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση είναι λόγω της ταχύτητά της. Φαίνεται σαν να είναι απασχολημένη συνεχώς.

3. Receive SΜS Now

Πολύ μεγάλη συλλογή τηλεφωνικών αριθμών για να επιλέξετε, δεν χρειάζεται εγγραφή.

4. SΜS Receiver

Η τρίτη υπηρεσία στη λίστα είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερη καθώς όπως δείχνει μπορείτε να στείλετε ακόμα και SΜS από αυτή. Ακούγεται πολύ συναρπαστικό, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, το SΜS δεν θα αποσταλεί.

Κλείσιμο.

Το μόνο πρόβλημα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε είναι ότι, μπορεί να εμφανιστεί ένα μήνυμα «αριθμός έχει ήδη καταχωρηθεί». Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε αριθμό.

Για άλλη μια επαναλαμβάνουμε, ότι η παραπάνω δημοσίευση έγινε με σκοπό την προστασία σας και όχι για κακόβουλους σκοπούς.

Μείνετε μακριά από κάθε Spam δωρεάν και φυσικά μείνετε συντονισμένοι!

 

Πηγή:  secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS