ΑρχικήsecurityGooglάρετε “Find My Phone” & εντοπίστε τη χαμένη Android συσκευή σας!

Googlάρετε “Find My Phone” & εντοπίστε τη χαμένη Android συσκευή σας!

Android

Η Google κάνει όλο και πιο εύκολο το να εντοπίσετε την χαμένη συσκευή του κινητού σας αν αυτή φυσικά είναι Android. Πλέον η μηχανή αναζήτησης μπορεί να εντοπίζει την χαμένη σας συσκευή κατευθείαν απ’ την homepage της.
Ενώ ήδη υπάρχει το Device Manager για το λογισμικό της Google, για βοήθεια στον εντοπισμού της χαμένης συσκευής του smartphone ή του tablet σας, το να μπείτε στο μενού του ADM λογαριασμού σας συχνά απαιτεί μια αυτόαναζήτηση.
Το “Find My Phone” είναι τόσο απλό όσο μια απλή αναζήτηση στο web. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς αυτό!
Ανοίξτε στον browser σας την πασίγνωστη μηχανή αναζήτησης, και πληκτρολογήστε “find my phone” και θα εμφανιστεί ένας χάρτης που θα δείχνει που βρίσκεται εκείνη ακριβώς την στιγμή το κινητό σας!
Αν η συσκευή βρίσκεται ακόμα σε κοντινή απόσταση, μπορείτε κιόλας να επιλέξετε να κάνετε το κινητό σας να χτυπήσει ώστε να μπορέσετε να το εντοπίσετε από τον ήχο κλησης ακόμα κι αν η συσκευή σας βρίσκεται στο αθόρυβο προφίλ!
Για να λειτουργήσει η υπηρεσία απαιτείται να είναι εγκατεστημένη η τελευταία έκδοση της Google Apps και ο browser να είναι συνδεδεμένος με τον ίδιο λογαριασμό με αυτόν της συσκευής σας.
Δυστυχώς το Find My Phone δεν σας δίνει την δυνατότητα να κλειδώσετε ή να σβήσετε π.χ. την συσκευή σας επειδή για παράδειγμα την αφήσατε στην κοντινή μπυραρία. Για να το κάνετε αυτό χρειάζεστε ακόμη την εφαρμογή ADM.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS