ΑρχικήsecurityΣυνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Συνελήφθη 37χρονος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

πορνογραφία

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη αλλοδαπός για πορνογραφία ανηλίκων μέσω του διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ψηφιακής αστυνομικής έρευνας αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε ιστότοπο του διαδικτύου, εντοπίστηκε άγνωστος χρήστης, ο οποίος διακινούσε σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, που εξέδωσε εισαγγελική παραγγελία, από την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του συλληφθέντα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα (2-2-2015) στην οικία του στην Αθήνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο οποίο βρέθηκε πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο), γεγονός για το οποίο εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο (03-02-2015) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS