ΑρχικήsecurityMegaChat: Νέα υπηρεσία για κρυπτογραφημένες κλήσεις βίντεο και ήχου

MegaChat: Νέα υπηρεσία για κρυπτογραφημένες κλήσεις βίντεο και ήχου

Ο Κim Dotcom φαίνεται ότι κράτησε την υπόσχεσή του να κυκλοφορήσει έναν ανταγωνιστή του το Skype. Το MegaChat, ένα νέο πρόγραμμα end-to-end κρυπτογραφημένων συνομιλιών ήχου και βίντεο, που μπορεί να τρέξει από τον browser σας.

MegaChat

Η υπηρεσία κυκλοφόρησε σήμερα και είναι ακόμα σε μορφή beta. Διατίθεται δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες που μπορούν να τη δοκιμάσουν από το νέο domain που απέκτησε ο Dotcom: το Mega.nz. Ο Dotcom, δήλωσε στο Twitter ότι οι χρήστες του ΜegaChat έχουν πραγματοποιήσει πάνω από μισό εκατομμύριο κρυπτογραφημένες κλήσεις βίντεο από την πρώτη κιόλας ώρα της κυκλοφορίας του.

Οι κλήσεις ήχου και βίντεο λειτουργούν ήδη και όπως δήλωσε ο Dotcom οι συνομιλίες κειμένου και video conferencing θα είναι σύντομα κοντά σας.

Για να δοκιμάσετε το MegaChat, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Mega. Αμέσως μετά μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο συζήτησης στην αριστερή γραμμή εργαλείων. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση ήχου ή βίντεο με οποιαδήποτε από τις επαφές σας που χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS