ΑρχικήUpdatesClonezilla για Linux backup

Clonezilla για Linux backup

Το Clonezilla Live, μια διανομή Linux που βασίζεται στο DRBL, Partclone και udpcast και επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν backup και ανάκτηση με πολύ εύκολο τρόπο, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.3.1-18 και είναι έτοιμο για download.

Η πιο πρόσφατη έκδοση, είναι πιο σταθερή και οι προγραμματιστές έχουν κάνει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε αυτό, και αυτό περιλαμβάνει ένα νέο Linux kernel, το οποίο και περιμέναμε. Στην πραγματικότητα, αυτή η έκδοση είναι ένα σύνολο όλως των προηγούμενων εκδόσεων με τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: Αναβαθμίστηκε το λειτουργικό σύστημα GNU/Linux. Αυτή η έκδοση είναι βασισμένη στο Debian Sid repo (από 2014/Δεκ/08)”. Οι προγραμματιστές έχουν αναβαθμίσει το Linux kernel στην έκδοση 3.16.7-2,  το drbl είναι τώρα στην έκδοση 2.11.13-drbl1, το Syslinux έχει εκσυγχρονιστεί στην έκδοση 6.03, ο Linux kernel i486 αντικαταστάθηκε από την έκδοση i586 και το fake RAID/firmware RAID υποστηρίζεται πλέον

Μια πλήρη λίστα των αλλαγών, βελτιώσεων και διορθώσεων μπορούν να βρεθούν στην επίσημη ανακοίνωση. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Clonezilla Live 2.3.1-15 αυτή τη στιγμή και να το τρέξετε ως Live CD, χωρίς κανένα πρόβλημα . Δεν υπάρχει κάποιο GUI, αλλά οι οδηγίες από την οθόνη εκκίνησης, θα πρέπει να σας είναι αρκετά κατανοητές.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS