ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε επίσημα η διαδικτυακή υπηρεσία του Skype

Κυκλοφόρησε επίσημα η διαδικτυακή υπηρεσία του Skype

Web Skype

Η Microsoft βελτιώνει το Skype με νέα χαρακτηριστικά και χάρη σε μια νέα ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε σήμερα, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε πολλούς περισσότερους χρήστες, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα των συσκευών τους.

Σήμερα, η εταιρεία παρουσίασε τη Web έκδοση του Skype, μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στον καθένα να κάνει chat με τους φίλους του, την οικογένειά του, καθώς και άλλες επαφές Skype χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση της εφαρμογής. Τα πάντα θα λειτουργούν μέσω του browser σας και το γνωστό σύγχρονο interface του Skype θα φορτώνεται εξ ολοκλήρου χωρίς κανένα download.

Όπως συμβαίνει και με τον client του Skype, στη Web υπηρεσία μπορείτε να συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας ή τα διαπιστευτήρια του Skype. Προφανώς, η νέα υπηρεσία διατίθεται δωρεάν και ο καθένας μπορεί να συνδεθεί απλά από τον browser στην ιστοσελίδα Skype.com.

Η Microsoft υποστηρίζει ότι η Web υπηρεσία του Skype είναι μέχρι στιγμής διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό χρηστών αλλά θα διατίθεται σταδιακά σε περισσότερους χρήστες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η υπηρεσία υποστηρίζει τον Internet Explorer, τον Google Chrome σε Windows, τον Firefox και τον Safari, αλλά είναι ακόμα σε beta έκδοση, συνεπώς είναι πιθανό να προκύψουν σφάλματα και προβλήματα κατά τη χρήση της.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS