ΑρχικήTop PicksΟι 100 πιο περιζήτητες εταιρίες σύμφωνα με το LinkedIn

Οι 100 πιο περιζήτητες εταιρίες σύμφωνα με το LinkedIn

Χρησιμοποιείτε το LinkedIn; Αν όχι και ψάχνετε για εργασία, τότε καλό θα ήταν να κάνετε μια εγγραφή και να αφιερώσετε κάποιο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας σε αυτό. Πάνω από 332 εκατ. χρήστες χρησιμοποιούν το επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο παγκοσμίως για να αυξήσουν τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας, μένοντας ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον τομέα εργασίας τους, επικοινωνώντας με τους κατάλληλους ανθρώπους και δημιουργώντας το online βιογραφικό τους.

google

Η ομάδα του LinkedIn συλλέγει δεδομένα από τους χρήστες και εξάγει πολλές φορές χρήσιμα συμπεράσματα. Με το 2014 να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του, η λίστα με τις 100 πιο περιζήτητες εταιρίες σύμφωνα με το LinkedIn κάνει την εμφάνιση της.

Οι χρήστες μπορούν μέσω του προηγούμενου συνδέσμου να δουν όλες τις εταιρίες, τον αριθμό εργαζομένων τους, τις δεξιότητες τις οποίες απαιτούν από τους εργαζομένους τους, τις αγγελίες εργασίας τις οποίες έχουν δημοσιεύσει, και φυσικά την εταιρική σελίδα τους στο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο.

Δείτε στο παρακάτω Infographic του Business Insider τη λίστα με τις 100 πιο περιζήτητες εταιρίες για εργασία παγκοσμίως σύμφωνα με το LinkedIn.

LinkedIn-100-most-indemand-employers

Πηγή: digitallife.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS