ΑρχικήinetCoccon: Το πιο εξελιγμένο σύστημα συναγερμού

Coccon: Το πιο εξελιγμένο σύστημα συναγερμού

ekseligmeno-sustima-sunagermou

Tο Coccon χρησιμοποιεί υποηχητικά κύματα αλλά και τεχνητή νοημοσύνη για να εντοπίζει τους ανεπιθύμητους σε όποιο δωμάτιο και αν είναι στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό

Με τα έξυπνα κινητά να συνεργάζονται σχεδόν με κάθε συσκευή και με το κόστος των ηλεκτρονικών να μειώνεται συνεχώς, οι συσκευές ασφαλείας που μπορούμε να έχουμε στο σπίτι μας αντί ενός συμβατικού συναγερμού, είναι πλέον πάρα πολλές.

Ολες όμως έχουν μερικούς περιορισμούς.

Ο χώρος στον οποίο κινείται ο εισβολές είναι ένας από αυτούς αφού οι τοίχοι παραμένουν εμπόδιο…

Οχι για το Coccon security system που χρησιμοποιεί υποηχητικά κύματα αλλά και τεχνητή νοημοσύνη για να εντοπίζει τους ανεπιθύμητους σε όποιο δωμάτιο και αν είναι στο σπίτι.

Οι υπόηχοι, για να ξέρουμε και γιατί μιλάμε, είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι σεισμολόγοι για να εντοπίζουν σεισμούς εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

coccon1

Η ίδια τεχνολογία μπαίνει στο σπίτι σας και εντοπίζει τους «κακούς» σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού με τη συσκευή τοποθετημένη μόνο σε ένα σημείο, αλλά ακόμα και κακούς που βρίσκονται έξω από το σπίτι, λεπτομέρεια πολύ σημαντική για απομονωμένα εξοχικά ή βίλλες, όπου κανείς δεν βρίσκεται έξω από τον τοίχο σας «κατά λάθος» μέσα στα άγρια μεσάνυχτα…

coccon2

Η συσκευή βρίσκεται στη φάση της χρηματοδότησης στο indiegogo και οι πρώτοι που θα τη στηρίξουν θα την αποκτήσουν με 250 δολάρια.

Πηγή: thetoc.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS