ΑρχικήinetPS4 CFW: Υπάρχει ή δεν υπάρχει?

PS4 CFW: Υπάρχει ή δεν υπάρχει?

CFW or not CFW?
CFW or not CFW?

Μόλις αποκτήσατε ένα νέο PS4 και αυτό που θέλετε είναι να του περάσετε CFW για τους ευνόητους λόγους, να “ξεδιπλώσετε”, δηλαδή τις τρομερές δυνατότητες της κονσόλας. Αυτό που πρέπει να έχετε όμως στο νου σας, είναι ότι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ υπάρχει κάποιο επίσημο CFW για το PS4. Οι ιστοσελίδες που ισχυρίζονται το αντίθετο είτε παρέχουν παραπληροφόρηση, είτε πίσω από αυτές είναι κάποιο απατεώνες που θέλουν να σας εξαπατήσουν.

Τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει CFW, οι μεγάλες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το PS4 θα είναι οι πρώτες που θα το ανακοινώσουν και θα γράψουν εκτενώς για αυτό μαζί με tutorials, εξηγήσεις και πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα sites που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν CFW για το PS4. Στις περισσότερες των περιπτώσεων θα σας οδηγήσουν στις γνωστές σελίδες όπου θα σας ζητάνε να συμπληρώσετε ερωτηματολόγια ή να βάλετε τον αριθμό του κινητού σας για επιβεβαίωση. Με αυτό τον τρόπο έχουν εκείνοι κέρδος ενώ εσείς χάνετε απλά το χρόνο σας με το να κατεβάζεται άχρηστα αρχεία και να ρισκάρετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Επίσης θα συναντήσετε και ψεύτικα σχόλια, ώστε να το κάνουν πιο αληθοφανές.

Μείνετε ενημερωμένοι για το θέμα αυτό από τις μεγάλες ιστοσελίδες που ασχολούνται και μην ψάχνεται άδικα να βρείτε πρώτοι το CFW για το PS4, βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια του υπολογιστή σας αλλά και της κονσόλας σας.

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το πώς θα ξεχωρίσετε την αλήθεια από τη πραγματικότητα μπορείτε να βρείτε εδώ: “Fake PS4 exploit sets the scene on fire“.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS