ΑρχικήinetTaxibeat, τώρα και με PayPal πληρωμές

Taxibeat, τώρα και με PayPal πληρωμές

[Δ.T] Η νέα έκδοση του Taxibeat είναι εδώ και υποστηρίζει την πληρωμή μέσω της PayPal, μίας από τις πλέον αξιόπιστες και δημοφιλείς υπηρεσίες που διευκολύνουν τις συναλλαγές σε όλον τον κόσμο. Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω PayPal, το Taxibeat κάνει την εμπειρία μετακίνησης στην πόλη ακόμη καλύτερη, και τη διαδικασία ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και απλή για τον επιβάτη. Η νέα έκδοση του Taxibeat είναι από σήμερα διαθέσιμη για iOS και Android.

Paypal_announcement_2

Mε την καταχώρηση του PayPal λογαριασμού, ο επιβάτης έχει μία ακόμη επιλογή για το πώς επιθυμεί να πληρώσει τη διαδρομή του, ώστε να είναι σίγουρος ότι δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσει για μετρητά. Το δρομολόγιο πληρώνεται αυτόματα, μόλις ο επιβάτης φτάσει στον προορισμό του.

Πως λειτουργεί; Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Η πληρωμή μέσω PayPal είναι ήδη ενσωματωμένη ως λειτουργία στη νέα έκδοση της εφαρμογής και άμεσα διαθέσιμη για iOS και Android. Ανοίγoντας την εφαρμογή, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τον Paypal λογαριασμό του, είτε από την επιλογή “Πιστωτικές Κάρτες”, την οποία θα βρει στο πλαϊνό μενού, είτε να το κάνει ακόμη και τη στιγμή που καλεί ένα ταξί, αλλάζοντας την επιλογή πληρωμής της διαδρομής του. Και στις δύο περιπτώσεις, ο λογαριασμός PayPal καταχωρείται, ώστε να μην χρειαστεί ο επιβάτης να επαναλάβει τη διαδικασία την επόμενη φορά που θα καλέσει Taxibeat.

 

Πηγή: digitallife.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS