ΑρχικήinetΤο Destiny λαμβάνει χαρακτηριστικά του Google Earth

Το Destiny λαμβάνει χαρακτηριστικά του Google Earth

Destiny_Google_Earth

Η ομάδα ανάπτυξης στη Bungie και η Activision παραδίδουν ένα νέο εργαλείο, παρόμοιο σε στυλ με το Google Earth, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του επερχόμενου Destiny να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο για να διερευνήσουν όλους τους πλανήτες κατά βούληση και να εξοικειωθούν με αυτούς πριν από το πραγματική έναρξη.

Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν το συνημμένο βίντεο για να δουν πόσο εύκολο είναι να εντοπίσουν κάθε τομέα της Αφροδίτης, του Άρη και της Σελήνης, με την επιλογή για να λάβουν πληροφορίες για εχθρούς, να ενημερωθούν για δύσβατες περιοχές, ακόμη και να θέσουν σελιδοδείκτες.

Η υπηρεσία μάλλον θα ενημερώνεται όταν η Bungie προσφέρει περισσότερο περιεχόμενο για το Destiny, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι οι παίκτες έχουν πάντα ένα σαφές σημείο αναφοράς για το σύμπαν.

Το first-person shooter θα προσφέρεται στο PlayStation 4, το PS3, το Xbox One και το 360 στις 9 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Η Bungie έχει ήδη δηλώσει ότι έχει μεγάλα μακροπρόθεσμα σχέδια για το Destiny και ότι ήδη εργάζονται για το πρώτο DLC, που ονομάζεται The Dark Below, το οποίο θα φτάσει στα τέλη του 2014.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS