ΑρχικήinetH IBM θα πουλά iPhones και iPads με προεγκατεστημένο software για επιχειρήσεις

H IBM θα πουλά iPhones και iPads με προεγκατεστημένο software για επιχειρήσεις

434711-ibm-and-apple

Εξαιρετικά σημαντική και για κάποιους αναπάντεχη συμφωνία μεταξύ Apple και ΙΒΜ ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες. Βάσει αυτής, η IBM θα πουλά iPhonesκαι iPads με προεγκατεστημένο software για επιχειρήσεις.

Η συμφωνία, που είναι μέρος του IBM MobileFirst for iOS, αφορά περισσότερες από 100 επαγγελματικές λύσεις για επιχειρήσεις, που περιλαμβάνουν cloud υπηρεσίες και εφαρμογές  βελτιστοποιημένες για τις iOS συσκευές της Apple, καθώς και το πρόγραμμα AppleCare.

Αυτή είναι η ευκαιρία της Apple να εισχωρήσει στις enterprise λύσεις και να προσφέρει στις επιχειρήσεις χρήσιμα εργαλεία, με την εγγύηση του παλιού στο χώρο, IBM.

Το πρόγραμμα αυτό διάθεσης Apple συσκευών από την ΙΒΜ, αναμένεται να ξεκινήσει το Φθινόπωρο του 2014, και θα συνεχιστεί το 2015, με στόχο εταιρίες που αφορούν τομείς τηλεπικοινωνιών, υγείας, λιανικής πωλήσεις, ταξιδιωτικές υπηρεσίες και τράπεζες.

Η πλατφόρμα αρχικά θα περιλαμβάνει έναν “κρυφό”  κατάλογο εφαρμογών και λύσεις ασφαλείας, ενώ το AppleCare for Enterprise θα λειτουργεί όλο το 24ωρο παρέχοντας τεχνική υποστήριξη.

Πηγή: e-pcmag.gr

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS