ΑρχικήinetΤι είναι το Free Cart;

Τι είναι το Free Cart;

Script-of-the-Day-Free-Cart

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα συνήθως απαιτούν μια βάση δεδομένων για την αποθήκευση των στοιχείων που αφορούν τα προϊόντα, αλλά και το Free Cart δεν το κάνει. Αντικαθιστά την MySQL, MSSQL, Oracle, Postgre SQL και άλλες βάσεις που στηρίζονται σε SQL με ένα flat-file σύστημα.

 

Αυτό δεν επηρεάζει τα online καταστήματα με κανέναν τρόπο ή μορφή, οι χρήστες εξακολουθούν να είναι σε θέση να αγοράσουν και να πληρώσουν για τα προϊόντα χωρίς καν να αντιληφθούν κάτι διαφορετικό. Αυτό ισχύει επίσης για το Free Cart admins, που μπορεί να κάνει όλα όσα κάνουν και άλλα συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το OpenCart, το Magento ή το PrestaShop.

 

Όσοι χρησιμοποιούν το FreeCartμπορούν εύκολα να διαχειριστούν τον κατάλογο των προϊόντων, τις κατηγορίες, τις μεταβολές των προϊόντων, εντολές, επιλογές πληρωμής, τα στοιχεία αποστολής, φορολογικούς κανόνες, νομίσματα, εκπτώσεις, κουπόνια, την πελατειακή βάση και όλες τις άλλες κλασσικές ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Επίσης, συμπεριλαμβάνει ειδικά εργαλεία – CMS, όπως την ικανότητα να διαχειρίζεται στατικές σελίδες, επεξεργασία WYSIWYG, διαχειριστή αρχείων, θέματα, ενότητες και ούτω καθεξής.

 

Σε γενικές γραμμές, η πλατφόρμα αγορών Free Cart ανταποκρίνεται μέχρι και στις μεγαλύτερες προσδοκίες και είναι μια σταθερή λύση αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων από το τρέχον εγκατεστημένο hostingπου διαθέτετε.

 

Λήψη του FreeCart
Λήψη του FreeCMS

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS