ΑρχικήinetH Microsoft κυκλοφόρησε εφαρμογή Outlook Web Access για Android

H Microsoft κυκλοφόρησε εφαρμογή Outlook Web Access για Android

Outlook-Web-Access-App-for-AndroidΗ Microsoft έφερε τελικά την εφαρμογή του Outlook Web Access για την πλατφόρμα Android, ενώ οι χρήστες του iPhone έχουν αυτήν τη δυνατότητα εδώ και αρκετό καιρό.

Η εφαρμογή Outlook Web Access mobile για συσκευές Android επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο και τις επαφές του, ενώ είναι εν κινήσει.

Με τη βοήθεια τη εφαρμογής, οι χρήστες θα είναι σε θέση να διαχειριστούν το email και το πρόγραμμά τους, καθώς και να συγχρονίσουν τις επαφές, προστατεύοντας ταυτόχρονα τα επαγγελματικά τους δεδομένα.

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες Android να οργανώνουν τα email τους γρήγορα και εύκολα με Conversation View, Mark as Junk, Flag και Categories. Μπορούν, επίσης, να αναζητήσουν ή να περιηγηθούν σε όλους τους φακέλους των email, συμπεριλαμβανομένων των Outlook Favorites.

Με το Outlook Web Access, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουνinline εφαρμογές για εντοπισμό φορτωτικής, χάρτες Bing για διευθύνσεις, μαζί με άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Ο προγραμματισμός συσκέψεων δεν ήταν ποτέ ευκολότερος με το Outlook Web Access, καθώς η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επωφεληθούν από τις επιλογές free/busy και εύρεση αίθουσας.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης πολλές ακόμη επιλογές και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν μέσω του GooglePlayStore. Η εφαρμογή πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με τις περισσότερες συσκευές που κινούνται με Android 4.4 KitKat και πάνω.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS