ΑρχικήsecurityΕφαρμογή Ασφάλειας: jSecure και wSecure Authentication για Joomla και WordPress

Εφαρμογή Ασφάλειας: jSecure και wSecure Authentication για Joomla και WordPress

Security-App-of-the-Week-jSecure-and-wSecure-Authentication-for-Joomla-and-WordPress

Οι διαχειριστές ιστοσελίδων WordPress και Joomla που θέλουν να αποτρέψουν τους χάκερ από την πρόσβαση στην προεπιλεγμένη σελίδα σύνδεσης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα plugin που ονομάζεται jSecure Authentication (έκδοση για το Joomla) ή wSecure Authentication (έκδοση για το WordPress).

Τα plugins χρησιμοποιούν έναν μυστικό κωδικό που ενσωματώνεται μέσα στη διαδρομή του URL για να προστατεύσει τη σελίδα σύνδεσης. Για παράδειγμα, στην περίπτωση των ιστοσελίδων Joomla, η προεπιλεγμένη διεύθυνση URL σύνδεσης είναι http://yourwebsite.com/administrator. Όταν εγκατασταθεί το jSecure Authentication, η διεύθυνση URL θα πρέπει να ακολουθείται από έναν μυστικό κωδικό.

Το ίδιο ισχύει και για WordPress ιστοσελίδες. Η προεπιλεγμένη διεύθυνση URL σύνδεσης είναι http://yourwebsite.com/wp-admin/, αλλά μετά την εγκατάσταση του plugin μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με το http://yourwebsite.com/wp-admin/?SECRETCODE.

Εάν ο μυστικός κωδικός δεν είναι σωστός, ο χρήστης ανακατευθύνεται στην αρχική σελίδα του site.

Τόσο το jSecure Authentication όσο και το wSecure Authentication είναι διαθέσιμα δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχουν εμπορικές εκδόσεις που έρχονται με κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά.

Με τις εμπορικές εκδόσεις, οι διαχειριστές μπορούν να εμποδίσουν την πρόσβαση στη σελίδα ρυθμίσεων plugin για άλλους διαχειριστές, μπορούν να μπλοκάρουν συγκεκριμένες διευθύνσεις IP, καταγραφή logins, να δουν μια γραφική αναπαράσταση των προσπαθειών σύνδεσης, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διαχειρίζονται αρχεία και φακέλους.

Μπορείτε να κατεβάσετε jSecure Authentication για το Joomla από εδώ και το wSecure Authentication, η έκδοση για το WordPress, είναι επίσης διαθέσιμη για download εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS