ΑρχικήsecurityΝέες υπηρεσίες ανάλυσης κινδύνων από την HP

Νέες υπηρεσίες ανάλυσης κινδύνων από την HP

New-Security-Metrics-Services-Announced-by-HP

Η HP ανακοίνωσε τη νέα ομάδα υπηρεσιών της, HP Security Metrics Services, οι οποίες είναι συμβουλευτικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς στη λήψη γρήγορων αποφάσεων σχετικά με τη διαχείριση κινδύνων στην ασφάλεια πληροφορικής.

Απειλές για την ασφάλεια και συμβάντα μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τους επιχειρηματικούς στόχους, γι’ αυτό είναι σημαντικό οι οργανισμοί/εταιρείες να είναι ενήμεροι για τους κινδύνους και να ξέρουν πώς να τους αντιμετωπίσουν. Αυτό παρέχουν ακριβώς οι Υπηρεσίες HP Security Metrics Services.

Τα οφέλη της νέας υπηρεσίας περιλαμβάνουν βελτιωμένη αναφορά για τις ενέργειες ασφάλειας, περιορισμό των ζημιών στην φήμη, καλύτερη διαχείριση των κινδύνων και των κανόνων ασφάλειας. Βοηθά επίσης τα στελέχη να κατανοήσουν πώς η ελλιπής ασφάλεια έχει επιπτώσεις στη λειτουργία του οργανισμού/επιχείρησης και αυτό είναι πολύ χρήσιμο για την κατανομή των δαπανών και την αιτιολόγηση του προϋπολογισμού.

Οι υπηρεσίες αξιοποιούν τις υπάρχουσες πηγές δεδομένων ασφάλειας των πελατών για να καθορίσουν εάν οι στόχοι της επιχείρησης βρίσκονται σε κίνδυνο. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται για τη συνολική κατάσταση κινδύνου και φανερώνεται η πηγή τους. Αυτό τους επιτρέπει να αναλάβουν δράση πριν να λάβει χώρα ένα περιστατικό.

Οι Υπηρεσίες HP Security Metrics Services έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους οργανισμούς να προσδιορίσουν τους δείκτες κινδύνου χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο το οποίο συνδέει θέματα IT σε 34 βασικές συνιστώσες κινδύνου. Όταν υπάρχουν μεταβολές στο δείκτη κινδύνου, οι ενδιαφερόμενοι ειδοποιούνται και ενημερώνονται σχετικά με την κατηγορία που προκάλεσε την αλλαγή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS