ΑρχικήinetAnti-Bullying βίντεο μικραίνει κάθε φορά που το μοιράζεστε

Anti-Bullying βίντεο μικραίνει κάθε φορά που το μοιράζεστε

Share-it-to-end-it.jpg

Για να τραβήξει την προσοχή των χρηστών σχετικά με τον εκφοβισμό, ο Οργανισμός της Σιγκαπούρης Ενάντια στον εκφοβισμό για Παιδιά και Νέους, έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο που μικραίνει σε διάρκεια, κάθε φορά που οι χρήστες το μοιράζονται.

Το ασπρόμαυρο και animated βίντεο δείχνει ένα αγόρι που είναι θύμα εκφοβισμού στο σχολείο. «Εγώ δεν αισθάνονται ασφαλείς πουθενά», δηλώνει με παράπονο. «Νιώθω ότι είμαι μόνος.»

Το βίντεο, το οποίο διαρκεί αρχικά λιγότερο από δύο λεπτά, έχει σχεδιαστεί για να μοιραστεί στο Facebook. Αφού το μοιραστείτε, το επόμενο άτομο βλέπει μια έκδοση που τρέχει κατά ένα κλάσμα του δευτερολέπτου λιγότερο, σύμφωνα με την Creativity Online. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται κάθε φορά που το βίντεο μοιράζεται στο Facebook (δεν ενσωματώνεται).

Τελικά, η ταινία θα περιοριστεί σε μια ενιαία εικόνα, η οποία μπορεί επίσης να μοιραστεί. Η ιδέα είναι ότι κάνοντας τους άλλους να γνωρίζουν για τον εκφοβισμό, μπορείτε να τον εξαφανίσετε. Εξ ου και το όνομα της καμπάνιας, “Share it to end it”. Κατά τη στιγμή της γραφής, το βίντεο είχε μοιραστεί περισσότερο από 4.700 φορές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκστρατείας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS