ΑρχικήsecurityΑναβαθμίστηκε η διαδικτυακή πύλη MySpot

Αναβαθμίστηκε η διαδικτυακή πύλη MySpot

E4DB7CE2D10EBB8EA4B0B1ADF7B7DAED

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική συνεργάστηκε με τη Microsoft Hellas

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, προχώρησε στην αναβάθμιση της διαδικτυακής πύλης MySpot με τη βοήθεια των συμβουλευτικών υπηρεσιών της Microsoft Hellas.

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή μηχανογραφική υποστήριξη των συνεργατών της, οι υπεύθυνοι του τμήματος Πληροφορικής της Eurolife ERB Ασφαλιστικής με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Microsoft, μελέτησαν τις προτάσεις και ιδέες τους για αλλαγές και προσθήκες και αναβάθμισαν τη διαδικτυακή πύλη MySpot.

Το MySpot είναι το ηλεκτρονικό περιβάλλον που χρησιμοποιείται από το δίκτυο συνεργατών της Eurolife ERB και παρέχει μεταξύ άλλων συγκεντρωτικές και αναλυτικές αναφορές (dashboards & reports), προσωποποιημένο reporting, δείκτες παραγωγικότητας, δυνατότητες αναζήτησης και διάδρασης με το υλικό και πλήθος εφαρμογών που αφορούν την καθημερινότητα των συνεργατών της εταιρείας. Επιπλέον, φιλοξενεί εφαρμογές και αυτοματοποιεί διαδικασίες για τους εσωτερικούς χρήστες (λογιστήριο, οικονομικές υπηρεσίες, ΙΤ κτλ) επιταχύνοντας σημαντικά το χρόνο εξυπηρέτησης των συνεργατών.

Το αναβαθμισμένο MySpot δίνει πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλη την πληροφορία με ένα μόνο login σε ένα ενοποιημένο σύστημα. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές (tablet, κινητό, υπολογιστή), ενώ η εικόνα προσαρμόζεται στη συσκευή του χρήστη και είναι Touch Friendly. Δεν απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογών καθώς η πύλη έχει υλοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου με φιλικές τεχνολογίες προς πλοηγούς μέσω μιας διαδραστικής και προσαρμοζόμενης (responsive) ΗTML διεπαφής.

[wdca_ad id=”73118″ ]

Το νέο MySpot είναι σημαντικά βελτιωμένο ως προς την παροχή πληροφοριών, τη διαθεσιμότητα και προσβασιμότητα του και είναι ακόμα πιο φιλικό προς το χρήστη αφού έχουν γίνει σημαντικές απλοποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή του. Η υλοποίησή του έχει βασιστεί στις τελευταίες τεχνολογίες και πλατφόρμες της Microsoft που καλύπτουν το χώρο του Business Process Management, Data Platform, Collaboration και του Business Intelligence (SharePoint 2013, SQL Server 2012, .NET 4.5) συνδυάζοντας τις σύγχρονες τάσεις υλοποίησης εφαρμογών και λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence).

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο επίπεδο διαμοιρασμού της πληροφορίας (information delivery layer) της λύσης -εξ’ ολοκλήρου βασισμένο στην πλατφόρμα SharePoint 2013- όπου η πληροφορία και η λειτουργικότητα παρέχεται μέσω ενός responsive user experience που καλύπτει πολλαπλές σε δυνατότητες και μέγεθος οθόνης συσκευές, ακολουθώντας πάντα τις απαιτήσεις ασφαλείας σε επίπεδο λειτουργιών, δεδομένων και αναφορών πληροφόρησης.

O Κωνσταντίνος Λιακέας, διευθυντής πληροφορικής της Eurolife ERB Ασφαλιστικής δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την ομάδα συμβουλευτικών υπηρεσιών της Microsoft μας επέτρεψε να εξετάσουμε όλες τις εναλλακτικές λύσεις, για την υιοθέτηση της νέας πλατφόρμας μας για την ανάπτυξη εφαρμογών. Επιλέγοντας ως μοντέλο ανάπτυξης μία κοινή ομάδα Microsoft-Eurolife, αποκτήσαμε την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε μετά το launch της τρίτης έκδοσης του MySpot να έχουμε τη δυνατότητα επέκτασης της λειτουργικότητας που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας. Τέλος, χρησιμοποιώντας HTML5 (μέσα από υποδομή ASP .NET MVC) επιτύχαμε την ανεξαρτησία από το form factor της συσκευής του χρήστη καθώς και καλύτερη συμπεριφορά σε mobile συσκευές».

Ο Νίκος Μακρής, engagement manager, microsoft consulting services, Microsoft Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «Οι δυνατότητες και η ευελιξία που παρέχουν τα προϊόντα της Microsoft είναι καταλυτικό στοιχείο στην υλοποίηση σύγχρονων εφαρμογών και λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας. Η συνεργασία μας με το τμήμα πληροφορικής της Eurolife ERB στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του MySpot, αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η τεχνογνωσία των συμβουλευτικών υπηρεσιών της Microsoft συμβάλει στην κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των πελατών μας».

Πηγή: newsbeast.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS