ΑρχικήinetTo Intel-based Asus Zenfone C εντοπίστηκε στην Βάση Δεδομένων Postel

To Intel-based Asus Zenfone C εντοπίστηκε στην Βάση Δεδομένων Postel

Intel-Based-Asus-Zenfone-C-Spotted-in-Postel-Database

Η Asus εισήγαγε το Zenfone lineup της για Android smartphones, τον Ιανουάριο στο Mobile World Congress (MWC) 2014. Τρία κινητά τηλέφωνα της οικογένειας Zenfone επιβεβαιώθηκε από την Asus ότι θα κυκλοφορήσουν το 1ο τρίμηνο του 2014: τα Zenfone 4 , 5 και 6.

Παρά το γεγονός ότι καμία από αυτές τις συσκευές δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, η Asus σχεδιάζει να προσθέσει ένα ακόμα smartphone της σειράς Zenfone, το Zenfone C. Η συσκευή – έκπληξη έχει επισημανθεί πρόσφατα από χρήστες του Eeevolution.It, στη βάση δεδομένων Postel.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα specs της συσκευής, οπότε δεν μπορούμε να πούμε αν το Zenfone C είναι πιο ισχυρό από τους προκατόχους του στην ίδια οικογένεια.

Ωστόσο, υποψιαζόμαστε ότι η Asus θα θέλει να συμπεριλάβει ένα chipset της Intel στο εσωτερικό, ακριβώς όπως και στα υπόλοιπα smartphones Zenfone.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η πιο προσιτή από τις τρεις είναι η Zenfone 4, η οποία τροφοδοτείται από έναν dual-core επεξεργαστή στα 1.2GHz, αν το μοντέλο C ήταν φθηνότερο, τότε ενδέχεται να είναι εξοπλισμένο με ένα πολύ χαμηλότερο επεξεργαστή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS